Alexandra Gona Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 Buna!Stiti cumva pe cineva care vinde Aprilia rs 50 cmc in acte de 49 sa pot sa o inscriu pe primarie..pentru a o conduce cu B..De preferat Aprilia rs 50 an 2006 in sus...sau Derbi gpr tot de 50 cmc!!Daca stiti lasati-mi si mie date de contact rog frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 O poti conduce cu B si daca e inmatriculata la politie. De 49 sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zielsziek Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 trebuia să deschizi topic aici: /index.php?/forum/29-motociclete-intre-50-si-249-cm-cubi/ roagă un moderator să mute topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandra Gona Postat Iulie 24, 2016 Autor Share Postat Iulie 24, 2016 Baxter cam cat m-ar duce sa o inmatriculez la politie cu numere albe?cu tot cu taxe si chesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 La fel ca orice alt vehicul. Vreo 800 lei cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandra Gona Postat Iulie 24, 2016 Autor Share Postat Iulie 24, 2016 Aaa...pai si o pot conduce cu B nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 Nu contest nimic, dar mi se pare anormal ca inmatricularea unei "biciclete cu motoras" sa coste la fel cat inmatricularea unui mr 1800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 Aaa...pai si o pot conduce cu B nu? Citeste legislatia. » Post actualizat in 24 Jul 2016 12:17 Nu contest nimic, dar mi se pare anormal ca inmatricularea unei "biciclete cu motoras" sa coste la fel cat inmatricularea unui mr 1800. Ma refeream la cele pana in 3500 kg, nu la tractoare sau camioane. E mai explicit asa? Poate fi mai ieftin daca motocicleta are deja CI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darco_cbr Postat Iulie 24, 2016 Share Postat Iulie 24, 2016 Nu am facut ironie. Te am inteles. Ziceam in general ceea ce imi pare absurd! Citeste legislatia.» Post actualizat in 24 Jul 2016 12:17 Ma refeream la cele pana in 3500 kg, nu la tractoare sau camioane. E mai explicit asa? Poate fi mai ieftin daca motocicleta are deja CI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate