haus Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 (editat) Detalii pe http://www.kmotors.ro/forum/viewtopic.php?p=223#223 Imi pare rau de greseala 4 cilindri in V NU IN W Editat Ianuarie 3, 2007 de haus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 la mine nu merge linkul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Ianuarie 3, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2007 (editat) Am corectat linkul. Este: http://www.kmotors.ro/forum/viewtopic.php?p=223#223 E un scuter cu 4 cilindri in V, de 350 cmc si putere cat un R6. Merita vazut, e special. Editat Ianuarie 3, 2007 de haus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 4 cilindri in V, de 350 cmc si putere cat un R6 nu imi suna prea bine ... atunci, oare de ce nu au pus pe R6 motorul asta... este mai mic, deci consum mai mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 este in 2timpi, de-aia scoate atati cai, si consumul chiar nu conteaza la asa o bazaconie, dar iti garantez ca e peste 15% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
<Urban Rangers>Tibi Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 hmm interesant........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 ... consumul chiar nu conteaza la asa o bazaconie, dar iti garantez ca e peste 15% imi poti spune cam cum ti-ai dat seama ? btw ... doar un om nebun a putut face asa ceva... sau nu mai are ce face cu banii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 btw ... doar un om nebun a putut face asa ceva... sau nu mai are ce face cu banii Sau care a vrut sa rupa gura targului la o expozitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 E de curse jucaria, de acolo numarul de cilindri si puterea. Cititi articolul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 mi-am dat seama dupa camerele de expaniune ca e in 2t, si din moment ce un rs250 care e motor de strada consuma 10-11%, 15% pt. unul de 350cc de curse este o valoare chiar prea optimista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate