Bogdan Alexandru Apetri Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 Salutare. am o motocicleta yamaha xt 660 r din 2007 si de ceva vreme lucrez sa o transform intr-o motocicleta de rally raid-adventure. caut pe cineva care confectioneaza carene din fibra de sticla tip rally. ma intereseaza partea din fata cu farul si acea masca protectie de vant in spatele caruia se afla gps-urile. exista o firma in germania care produce asa ceva dar mi se pare enorm de scumpa. atasez un link: http://www.off-the-road.de/en/XT-660R-X/Bodywork/OTR-Rally-fairing-kit-XT-660.html face cineva dintre colegi asa ceva? am atasat o poza cum arata mobra acum. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 4, 2016 Share Postat August 4, 2016 (editat) Pe topicul de Africa Twin cred ca era cineva care făcea carene asemănătoare pentru AT - copii după Boano sau African Queens. Ar fi o idee sa copiezi (sau sa îți copieze) parțial carena rally de la AT și pt lateralele XT-ului sa îți faci tu, respectiv sa îți faca mulaj/șablon adaptat la rezervorul și prinderile XT-ului. Întreabă la ei pe topic și vezi ce reușești. Editat August 4, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Cred ca iti trebuie alt semicadru pt far si bord. In final va fi gat de lup, nu cu far adaptiv, ca acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Vorbeste cu Stulewa care face fairing ptr ktm. Are ceva matrite din cate am vazut.poate adapteaza ceva si ptr xt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat August 5, 2016 Share Postat August 5, 2016 Caută pe facebook "Comunitatea enduro-touring Rădăuți". Te îndruma ei,poate și au carena pentru modelul tău sau au vreun xt după care sa facă. Spor la modificări Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate