danytm Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 Se bagă careva la o tură de o zi pe Transalpina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anapurna Postat August 14, 2016 Share Postat August 14, 2016 Ar fi misto. Din pacate nu pot fiindca nu am reusit sa schimb caucicul pe spate. Dar daca mai asemenea idei poate mai vorbim. P.S. eu sunt din Arad. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat August 14, 2016 Autor Share Postat August 14, 2016 OK, nici o problemă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raoul Florea Postat August 31, 2016 Share Postat August 31, 2016 vazut tarziu , m-as fi bagat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Brinduse Postat Septembrie 1, 2016 Share Postat Septembrie 1, 2016 vazut tarziu , m-as fi bagat Atunci mai din timp /index.php?/topic/741108-intalnire-de-prieteni-la-vidra-17-18-septembrie/?p=4231040 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raoul Florea Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 Nevasta-mea a spus ca nu ar fi intelept sa plec tocmai de ziua ei , deci zic pas...din motive tehnice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Brinduse Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Da, probabil e mai sănătos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate