Sari la conținut

Bogdan Brinduse

Membru
  • Număr conținut

    102
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    BMW F650 GS 2007
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    -

Vizitatori Recenți Profil

472 citiri profil

Bogdan Brinduse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Vezi discutii despre baterii cateva pagini mai in urma, incepand cu postul https://motociclism.ro/topic/20791-cine-are-bmw-650-f-gsdakar-2000-injectie/page/458/?tab=comments#comment-4506520 Pe scurt, eu am avut JMT gel, m-a tinut vreo 4 ani fara sa-mi pese prea mult de ea. Am prieten, care o are pe motor de vreo 3 ani, la fel, fara probleme. Daca o gasesti pe stoc, ia-o linistit, eu in toamna cand am vrut s-o schimb n-am gasit pe nicaieri. Baterie mai mare (fizic) nu poti pune, spatiul e la marele fix, stiu ca am studiat si eu problema. Gasisem pe undeva o varianta cu modificat airbox-ul, dar nu stiu daca merita bataia de cap.
  2. Factory Activated SLA battery (VRLA, AGM wet charged), JIS standard YB12AL-A2 (FA), 12V 12Ah CCA 150 A, Dimensions 134x80x161mm
  3. Nu mai tin minte de unde am luat JMT-ul, dar cert e ca in toamna cand a murit am cautat peste tot si nu am mai gasit nicaieri pe stoc, e posibil sa nu se mai fabrice. Daca ne luam dupa link-ul de mai jos, are CCA mai mare decat stoc, 170A: https://www.romimoto-piese.ro/ro2/article/281243/ Eu in final am vrut neaparat ceva capsulat, fara batai de cap, si am mers pe un SLA BS-Battery de la Achimoto: http://achimoto.ro/index.php?route=product/product&product_id=61275 Oi vedea cat tine, daca duce tot 4 ani ca aia veche, ma declar super multumit.
  4. N-am verificat niciodata curentul de repaus, dar iarna trecuta chiar am fost nesimtit, si din noiembrie pana prin martie n-am pornit-o si n-am incarcat-o deloc, bateria a stat pe motor (e drept, intr-o hala unde temperatura probabil n-a scazut sub 10 grade). In primavara a luat-o la prima cheie, si asta in conditiile in care bateria (JMT gel) nu era noua, avea deja 4 ani (a decedat de altfel pe la inceput de toamna).
  5. Trimis manualul celor ce și-l doreau Cine mai vrea să dea un semn pe mesagerie, link-urile de descărcare sunt valabile 7 zile.
  6. Daca nu uit, urc eu din nou DVD-ul pe undeva, cand ajung acasa. Cel mai safe e ca cine il vrea sa dea un semn pe privat.
  7. Bogdan Brinduse

    Ij (izh)

    Salut, mă întreabă o cunoștință și nu știu ce să-i răspund, ce bujii sunt necesare pentru un Jupiter 5, an fabriacație 1991?
  8. @john17, e posibil să fi strâns prea tare conurile, din ce țin eu minte, cel puțin alea de la Shimano se reglează să rămână un pic de joc "la liber", jocul dispărând în momentul în care le strângi pe cadru. Vezi poate te ajută: https://www.parktool.com/blog/repair-help/hub-overhaul-and-adjustment
  9. La c.u.r.ă.ț.a.t cel mai simplu e cu za rapidă, dat jos, băgat în sticla / borcanul cu benzină și agitat bine... dacă e mega jegos lăsat acolo peste noapte. Și iese "squeaky-clean" fără bătăi de cap. Că aici nu mai are ce o-ringuri să atace benzina, ca la mobră.
  10. E posibil colegul sa nu se refere la WD40-ul original, ala de-s stim cu totii. De ceva vreme au gama dedicata de bike, cu produse specifice, care din ce mai zice lumea pe net nu-s chiar rele: https://www.wd40bike.com/products/
  11. N-am cumpărat-o, mi-a făcut-o un amic pe modelul celui "decedat". Dar la înălțimea ta probabil ar fi devoie de 2-3 cm mai lung, sau aranjat altfel cu ceva distanțiere de care pomenea și colegul Rărvan mai sus (și eu am ceva de genul ăla). Ai să vezi de fapt "live"
  12. Liviu, ce înălțime ai? Eu la 1,80 m-am înțeles bine cu un Wunderlich, varianta înaltă (până să-l sparg). Acum am o semi-copie după el, dacă vrei să vezi cum e, dă un semn, măcar îți faci o idee de cât de înalt ar trebui să fie.
  13. Nu-i capsulat (adica nu-i cu rulmeti), e cu coroniță de bile. Le poți da jos de tot, să le ungi cum trebuie cu vaselină.
  14. Cred ca e incompleta, pare a fi ceva in genul celei de mai jos: https://www.proactiv-gmbh.com/lightbox_images/Raptor4all_DeoreXT_26Z_anthr_gruen_Gesamtansicht_IMG_9167-be.jpg LE: Si mai posibil sa se ataseze la un scaun cu rotile: https://www.proactiv-gmbh.com/lightbox_images/NJ1e_assistant_automatik_24Z-IMG_0797_900px.jpg?1527687941072
  15. Vicma E-260 http://vicma.ro/oglinda-moto-retrovizoare-stanga-dreapta-cod-260-p-74.html
×
×
  • Creează nouă...