BitKode Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 (editat) Salut, în scurt timp o sa trec la A2 si as vrea sa imi vând actuală jucărie.. Întreb aici deoarece vreau o părere în legătură cu prețul. Cam la ce preț as putea sa o dau? Este din 2008, al 2 le-a proprietar, cauciucuri 70% fata, 90% spate, plăcute frana schimbate acum, kitul de lanț va fi schimbat azi, ulei schimbat acum 500 km. Cred că necesită o servisare a furcii deoarece pierd putin ulei dacă iau o groapă mai adâncă. Necesită un filtru de aer pe care trebuie să îl cumpăr în curând ( actualul mai merge putin), are 32000 km NU AM ALTE POZE MOMENTAN! MULTUMESC ANTICIPAT! Editat August 15, 2016 de BitKode Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 " să îl cumpăr în poponeataând " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adixgl Postat August 15, 2016 Share Postat August 15, 2016 got to love that "auto-correct" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BitKode Postat August 15, 2016 Autor Share Postat August 15, 2016 acum am observat » Post actualizat in 15 Aug 2016 11:03 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate