ianachim Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 plecare vineri pe la 6.00 bucuresti- alexandropoli feri sambata pe insula plaja si plimbare lejera duminica retur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 (editat) interesant,detalii despre cazare? Editat August 18, 2016 de revo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 n-ai face tu una din asta si-n septembrie ? (ca abia m-am intors din grecia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 Thassos de octombrie. Pt. Samotraki: ne vedem pe insula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 18, 2016 Autor Share Postat August 18, 2016 Thassos de octombrie. Pt. Samotraki: ne vedem pe insula. Unde stai ca eu nu mi am rezervat nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat August 18, 2016 Share Postat August 18, 2016 (editat) Nici noi. Mergem sambata, la *ghici. Editat August 18, 2016 de omu79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 26, 2016 Autor Share Postat August 26, 2016 (editat) dupa cum banuiam nu mi a iesit plecarea azi .... asa ca mine dim ies din bucuresti cu retur duminica seara vezi ca feri e la 16.00 Editat August 26, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 cum a fost ? la cat ai plecat din bucuresti pana la urma ? (asta ca sa il linistesc pe prietenul cu care merg, ca el vroia sa plecam la 2 noaptea ca sa prindem ferry la 16 ) noi plecam Joi dimineata si eu ma intorc singur duminica iar el mai ramane o saptamana eu tot la 6 ziceam sa plec....hai la 5 ...plm. dar nici la 2 ca sa dorm cu capul pe masa in Alexandroupoli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Ma gandesc si eu la insula Samo in toamna asta. Voi ce stiti de ferry se face rezervare sau direct acolo iei bilet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Direct de acolo, insa sa fii un picut mai din timp acolo (poate totusi la final de sezon e mai lejer, insa atunci era cam full in august. drept e ca prinsesem si ceva festival de hipioti). Eu nu gasisem sa fac rezervare din timp nici pe net, nici la tel (nu au vrut). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Cel mai bine faceti rezervare, ca sa nu aveti parte de surprize. Eu am iesit la 7 AM din Bucuresti si pe la 3 PM eram in port, cu 2 pauze mai lungute. Oricum, ferry era la 5 PM. E program diferit in fiecare zi, deci mai bine consultati programul pt. ziua in care vreti sa mergeti. La mers spre insula erau bilete, la intoarcere era vandut tot pentru urmatoarele 3 zile (luat bilet joi seara pentru duminica dupa amiaza). Din fericire, nenea de la bilete a zis ca motoarele intra printre masini, asa ca ne-am urcat in cel de vineri dimineata. Dar mai bine nu riscati si faceti o programare din timp daca puteti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Da programul am vazut ca se modifica in fiecare luna dupa august incepand.Sa vad cu rezervarea daca reusesc pe site la Saos ferry. Care ati mai fost,cum vi se pare fata de Thasos ca si sosele de moto si plaje? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 5, 2016 Autor Share Postat Septembrie 5, 2016 (editat) cum a fost ? la cat ai plecat din bucuresti pana la urma ? (asta ca sa il linistesc pe prietenul cu care merg, ca el vroia sa plecam la 2 noaptea ca sa prindem ferry la 16 ) noi plecam Joi dimineata si eu ma intorc singur duminica iar el mai ramane o saptamana eu tot la 6 ziceam sa plec....hai la 5 ...plm. dar nici la 2 ca sa dorm cu capul pe masa in Alexandroupoli. Salutare Pecand sambata dim pe la 6.30 am anuns fara prob sa prindem feri mai ales ca ne am oprit in soufli sa mancam prob a fost ca pt duminica la 15.00 nu mai aveau loc in feri pentru 3 moto iar la 21.00era prea tarziu asa ca am zacut baut si mancat in alexandropoli unde TOATE hotelurile erau pline ne am cazat la 20 km de alexandropoli PLIN DE TURCI!!!! adisis@ samo este o insula mai putin turistica plaje mai putine, cazari la fel este mai mult o insula a greculuit sosele mai scurte curbe si mai putine mai salbatica si linistita insa Editat Septembrie 5, 2016 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adisis Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Dau o bere Iane cand ne-om vedea,pt.inform.Schimb ruta ca nu vreau surprize cu feribotul si nici sa fim pustnici uitandu-ma la moto si neavand unde sa invart roata 4 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Singuri nu o sa fiti. Lume era destul de multa (chiar nesperat de multi romani care, vorba unei grecoaice ce vorbea stalcit romaneste, vin sa sparga bani). Dar de invartit roata nu prea e loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 eu tocmai am trimis un email sa fac rezervare. sper sa fie ok invartim roata pana acolo si acolo bagam la burtica si ne scaldam sper sa fac si vreo scufundare si poate ceva spearfishing. stiti ceva locuri mai bune de crapau (cat mai ne-turistic posibil) ?!? la Limanaki, Klimataria, O Sotiras langa Chora si O Vrahos o sa trecem oricum....dar daca stiti ceva mai bun n-ar strica sa stim din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 As trage o fuga numai pentru o mancare de capra la taverna Karydies! Sau un saganaki picant, cu legume... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 7, 2016 Autor Share Postat Septembrie 7, 2016 mai ai si tu rabdare pana la sf de sept » Post actualizat in 11 Sep 2016 11:01 program fery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 vreti cu plecare de vineri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate