ShadowAdy Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Ieri cand ma intorceam spre Cluj, am vazut in Bistrita-Nasaud o motocicleta cazuta + Smurd si Politie. Am pus 2 poze mai jos. Nu cunosc multe detalii, dar era o doamna acolo care plangea, mi-a spus ca ea era pasagera pe moto si dintr-o data a simtit ca au fost impinsi de Opelul din poza. Ea avea doar 2 julituri pe maini. Pe sofer(sotul doamnei) l-au dus la spital, era constient, fapt confirmat si de medici. Eu nu am putut sta mult ca eram cu masina si blocam drumul, dar mai era un chopper acolo, poate are posesorul cont aici si poate da mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 No offence, ori e Bistrita ori e Nasaud. Bistrita-Nasaud e judetul. Imaginile tale par a fi de pe bd. Republicii din Bistrita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Septembrie 5, 2016 Autor Share Postat Septembrie 5, 2016 None taken, orasul e Bistrita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulycornel Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Bărbatul e incă in spital, are fracturi la un picior si clavicula. Moral... e bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate