Sari la conținut

ShadowAdy

Membru
 • Număr conținut

  275
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre ShadowAdy

 • Rang
  Incepator

Metode de contact

 • Website URL
  http://www.laptopfix.ro
 • Yahoo
  adilonca@yahoo.com

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Cluj-Napoca
 • Carnet moto din
  2006
 • Motocicleta
  Kawasaki Z750
 • Numar Moto
  CJ 88 LNC

Informații profil

 • Motociclete detinute
  Kawasaki Z750
 1. ShadowAdy

  BURSA LOCALA

  Aveti careva pisica si vreti sa ii luati ceva de Craciun? https://www.olx.ro/oferta/ansamblu-de-joaca-pisici-57x40x240-cm-IDbNubj.html#439939de74
 2. ShadowAdy

  Ajutor&asistenta moto!

  Nu stiu daca Dan mai face. Cred ca anul trecut cand mi-am retapitat saua am incercat la el si nu mai facea. Posibil sa ma insel totusi. Daca nu dai de Dan eu il recomand si pe Micki, 0748 200 415.
 3. ShadowAdy

  accident jud. Vaslui

  Stim cu certitudine ca in momentul in care s-a initiat depasirea dubistul era deja langa axul drumului semanlizand la stanga si asigurandu-se? Iar faptul ca la efectuarea unui viraj la stanga trebuie sa te asiguri doar din fata e o idiotenie si induce lumea in eroare. Trebuie sa te asiguri, doar atat scrie in codul rutier. Art.54. (1) Conducatorul de vehicul care executa o manevra de schimbare a directiei de mers, de iesire dintr-un rând de vehicule stationate sau de intrare într-un asemenea rând, de trecere pe o alta banda de circulatie sau de virare spre dreapta ori spre stânga sau care urmeaza sa efectueze o întoarcere ori sa mearga cu spatele este obligat sa semnalizeze din timp si sa se asigure ca o poate face fara sa perturbe circulatia sau sa puna în pericol siguranta celorlalti participanti la trafic. Sa nu se inteleaga ca tin partea motociclistului, dar nu avem suficiente detalii pentru a-l scoate vinovat.
 4. ShadowAdy

  accident jud. Vaslui

  Totusi eu sunt curios in astfel de cazuri cum se decide cine e vinovat? Mai ales daca nu exista filmari. Atat dubistul cat si motociclistul trebuiau sa semnalizeze si sa se asigure inainte de a face manevra de virare la stanga, respectiv depasire. Fiecare dintre ei poate zice ca s-a angajat primul in manevra. Si atunci?
 5. ShadowAdy

  Sa mai si radem.

  Nu mai incapea un "I"
 6. ShadowAdy

  Accident Bucuresti Dorobanți

  Bine ca esti bine! Ai vorbit cu Robyb?
 7. ShadowAdy

  Util

  Incearca la 0757559226 - Radu. Nu stiu cum lucreaza, n-am avut ocazia sa am nevoie de usi automatizate, stiu doar ca se ocupa cu asa ceva.
 8. ShadowAdy

  Cu si despre accidente

  A aparut si in presa ceva: http://www.stiridecluj.ro/social/cluj-motociclist-spulberat-de-un-sofer-neatent-care-incerca-sa-intoarca-neregulamentar-foto
 9. ShadowAdy

  Hai La O Plimbare !

  Sper sa nu par din alt film, dar ce e MAN si GRIFF?
 10. ShadowAdy

  Accident petrache poenaru 13 iunie 2018

  Cat de frustrat sa fii sa arunci gratuit cu noroi intr-un om care tocmai a fost omorat? Si sa incerci sa te dai si inteligent (cica 108,16 km/h. VIRGULA 16!!!). Ala din fata o fi facut drift la 80km/h cand a intors... On topic: Condoleante familiei, pentru ei va fi cel mai greu in perioada urmatoare.
 11. ShadowAdy

  Kawasaki Z750

  Eu am schimbat bujiile 1 si 4 iar pentru 2 si 3 am dus moto la service ) Am gasit video asta dar nu arata cum le schimba: In schimb sunt niste sugestii in commenturi. Ar trebui slabita macar prinderea termostatului de cadru. Dar sa ai si sculele necesare. Eu m-am chinuit vreo 40-50 min si dupa aia m-am dat batut. Pentru 100-150 lei mai bine am dus-o in service .
 12. ShadowAdy

  Hai La O Plimbare !

  No ma, ai venit in civilizatie si esti coplesit sau ce-i cu frustrarea asta? Puteti sta in locurile natale, nu ii musai sa veniti la Cluj.
 13. ShadowAdy

  Accident Cluj Motilor 32 - CJ 63 STF

  De-obicei la civili politia nu apare. Are you for real?
 14. ShadowAdy

  Accident grav Remetea, Timișoara.

  Poate nu m-am facut inteles, dobitoc e cel care iti taie calea, nu cel care vireaza stanga regulamentar, evident.
 15. ShadowAdy

  Accident grav Remetea, Timișoara.

  Nu stiu voi, dar daca ala din fata mea semnalizeaza stanga sau incetineste in apropierea unei intersectii eu nu ma bag in depasire. Daca tot trebuie sa invatam ceva din topicurile astea, eu recomand sa nu intrati in depasire doar pentru ca aveti dreptul, asigurati-va ca dobitocul/dobitoaca din fata nu are niciun motiv sa va taie calea.
×