Sari la conținut

ShadowAdy

Membru
  • Număr conținut

    303
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ShadowAdy

  1. ShadowAdy

    Util

    Oare care au fost motivele schimbarii?
  2. Ulei Motul 7100 10W40 si filtru K&N204. Lant curatat. Asigurare facuta. Daca e frumos afara, weekendul asta incep si eu sezonul.
  3. In stire zice ca interdictia de a conduce e valabila pana la finalul executarii pedepsei. Deci daca iese mai devreme, inseamna ca si-a executat pedeapsa, si poate si conduce.
  4. Mersi fain! Am si viziera normala, vine cu ambele casca. O sa iti urmez sfatul in cazul unor drumuri lungi
  5. Pana la urma am luat RPHA11 VENOM 1. E grozava! Am facut 2 ture cu ea si imi place tare mult. E mult mai silentioasa fata de Nolan-ul vechi. Inca nu mi-a sosit bluetooth-ul 20B, dar imi place mai mult cu casca asta fara muzica decat cu Nolan-ul si cu muzica E foarte usoara. Arata bestial. Viziera fumurie e perfecta. Am mers dimineata cu soarele in ochi fara nicio problema si dupa-masa pe inserat, cu lumina mai slaba, tot asa fara nicio problema. Inca nu am mers noaptea, s-ar putea ca atunci sa fie deranjant, dar oricum circul foarte rar cand e intuneric. Acum astept modulul bluetooth, am vazut ca are noise control, deci imi va fi mai mare dragul. In concluzie: recomand casca.
  6. Am ajuns la RJC RPHA11 vs SHOEI GT AIR 2 si mi-e tare greu sa ma decid RPHA11: - e mai usoara - e mai ieftina - are varianta VENOM GT AIR 2: - are spatiu dedicat si elegant pt bluetooth SENA - are ochelari GT-AIR mi s-a parut ca se aseaza putin mai bine, dar tot RPHA mi-ar place mai mult fiind asa usoara. Ma enerveaza doar bluetoothul care vine aparent si trebuie pus fix pe limba lui Venom :)). Chiar daca nu are ochelari, RPHA are si viziera fumurie, cred ca m-as putea obisnui. De silentioase, cica sunt la fel, nu le-am testat in mers.
  7. O sa iau in considerare si un parbriz, desi nu imi place deloc cum arata Z-ul cu parbriz. Poate ma obisnuiesc. Dar daca pun dopuri, mai aud muzica?
  8. Ma intereseaza si pe mine sa schimb casca. Am un Nolan N86 din 2014. A fost ok pentru oras, dar acum fac naveta cate 80 km in fiecare zi, iar peste 110 km/h nu mai aud muzica. Am si N-com montat. Ce-i drept, merg pe un naked, Z750. Ma uitam la Shoei GT-Air II, dar am vazut 3 colegi mai sus care sunt dezamagiti. Dopuri de urechi nu vreau sa port, mi-s incomode. Asadar ce model de casca integrala imi recomandati, sa fie cat mai silentioasa posibil (termen de comparatie am doar cu Nolanul meu), dar sa aiba si o optiune eleganta de bluetooth? N-COM la Nolan imi place la nebunie, isi face treaba perfect. Multumesc! PS: Buget generos, deci accept orice propuneri cu drag.
  9. Anvelope noi, Michelin Pilot Road 5. Am fost foarte multumit de Pilot Road 3, asa ca nu am vazut de ce as schimba modelul. Am schimbat si discul + placute frana pe spate De vreo luna am inceput sa fac naveta pe o distanta mai mare pe drum national, si tare ma bate gandul la o vitezana. S1000RR, R1, R6, Ninja sau Panigale. Panigale si S1000RR sunt scumpe, Ninja sau R-uri gasesti si la un pret decent seconduri. Nu ma grabesc, dar daca cineva are vitezana si ar vrea sa treaca la naked, sunt dispus la un schimb + diferenta din partea mea.
  10. Oare chiar era necesara somarea cu pistolul? https://www.youtube.com/watch?v=jDrZDU81Wqo&t=105s https://www.jurnaldevrancea.ro/ultima-ora-video-motociclist-oprit-la-tifesti-sub-amenintarea-pistoalelor/
  11. Saptamana trecuta am schimbat cablul de ambreiaj, arcurile, tija si garnitura de la ambreiaj. Astazi am facut pana pe spate. Cauciucurile inca arata bine, pentru ca am facut destul de putini km pe sezon, dar au totusi 6 ani vechime, asadar voi comanda un set nou. Sunt multumit de Pilot Road, dar ma gandesc si la Pilot Power.
  12. ShadowAdy

    Echipamente moto cluj

    Mymoto au alt sediu in fiecare an
  13. ShadowAdy

    BURSA LOCALA

    Vand diverse echipamente profesionale pentru restaurant: 1. Gratar electric plat - 480 lei 2. Vas Bain-marie GBM 1200 de mentinere la cald - 375 lei 3. Friteuze electrice (una la 220V, alta la 380V) - 550 lei bucata 4. Congelator Arctic volum 315 litri - 900 lei 5. Chiuveta profesionala inox 140x70 cm - 1400 lei 6. Chiuveta profesionala inox 60x60 cm - 800 lei Preturi negociabile.
  14. E amuzant ca aprox 5% din posturi ii apartin lui frigider care rade la anumite bancuri
  15. Doar in ceea ce priveste simtul umorului. Asta se vede din ce postezi. On: Merge Ion la salonul de tatuaje si ii spune tatuatorului: - Fa-mi te rog un tatuaj cu "Porsche" pe organ. Vreau sa ii fac o surpiza iubitului meu Gheo. - Ok, se rezolva! Vrei si un tatuaj cu "Tractor" pe outze? - Nu, de ce-as vrea asta? - Sa-ti tracteze Porsche-ul din rahat! Doar in ceea ce priveste simtul umorului. Asta se vede din ce postezi. On: Merge Ion la salonul de tatuaje si ii spune tatuatorului: - Fa-mi te rog un tatuaj cu "Porsche" pe organ. Vreau sa ii fac o surpiza iubitului meu Gheo. - Ok, se rezolva! Vrei si un tatuaj cu "Tractor" pe outze? - Nu, de ce-as vrea asta? - Sa-ti tracteze Porsche-ul din rahat! Doar in ceea ce priveste simtul umorului. Asta se vede din ce postezi. On: Merge Ion la salonul de tatuaje si ii spune tatuatorului: - Fa-mi te rog un tatuaj cu "Porsche" pe organ. Vreau sa ii fac o surpiza iubitului meu Gheo. - Ok, se rezolva! Vrei si un tatuaj cu "Tractor" pe outze? - Nu, de ce-as vrea asta? - Sa-ti tracteze Porsche-ul din rahat!
  16. Facute schimburile: Ulei Motul 7100 10W40 si filtru K&N204 Lant curatat, astept putina caldura sa dam drumul la asigurare.
  17. Eu stiu ca iar o sa te sucaresti, dar serios daca nu, cand vad niste postari care nu au nicio legatura cu FUN (sau ma rog, nu de oameni trecuti de 10 ani) si ma uit la user, tot timpul esti tu ala care posteaza. Iar o sa zici ca macar tu postezi, dar degeaba postezi toate deseurile... ON: Un soldat ii trimite o scrisoare iubitei sale: - Draga mea, intr-o mana tin poza ta, iar cu cealalta ma gandesc la tine!
  18. Chuck Norris a numarat pana la infinit. De 2 ori.
  19. ShadowAdy

    Ajutor&asistenta moto!

    Si un service bun? Pe cine recomandati?
  20. ShadowAdy

    Ajutor&asistenta moto!

    Voi de unde cumparati piese pt moto? Nu ma intereseaza termenul de livrare, pentru ca am vreme toata iarna, dar ma intereseaza sa fie la pret bun si sa imi identifice usor piesele in functie de modelul motocicletei.
×
×
  • Creează nouă...