Sari la conținut

aquachrono

Membru
  • Număr conținut

    237
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de aquachrono

  1. Salutare. Mi-a ramas o lada de piese de K1100 de care nu mai am loc in garaj, am dat K-ul in urma cu multi ani. E cineva interesat sa ma scape de ele?
  2. aquachrono

    Dau Spre Donatie!

    Salut, donez o geaca de fete, mărime xs. Nu e rupta, n-are defecte, e doar mai veche.
  3. Nu prea intru pe forum, abia azi am vazut intrebarea. Michelin-ul poate o sa tina 20 mii pe un RT , pe LT m-as mira la mai mult de 15 mii . Depinde si de stilul de mers... Metzler nu mai iau nici sa ma plateasca cineva, parerea mea proprie si personala - din ce am mers cu ele, nu exista gume mai proaste ca astea pentru LT pe carosabil ud/umed.
  4. N-am fost absolut deloc multumit de Metzler. Aderenta pe ud - zero. Nici pe uscat nu m-a prea convins. Degeaba te tine n-spe mii de km daca nu-ti ofera siguranta. Am trecut pe Avon Storm 3D XM fata-spate. Din review-uri toata lumea s-a plans de Avon ca se termina repede, in special guma fata. A mea a tinut 11 mii km, clar mai putin decat un Metzler dar aderenta e la cu totul alt nivel. La urma urmei asta e important si nu cat costa. Acum am pe fata un Michelin PR 4 GT si sunt multumit de el, sa vedem cat o sa tina... PE spate tot Avon Storm, in jur de 16 mii km si e pe terminate. Tot Avon va fi si urmatorul.
  5. aquachrono

    BURSA LOCALA

    Salut, Vand doua perechi de incaltaminte moto. Cizme touring inalte Probiker, nr 43. Piele , purtate doua sezoane. Fara defecte, urme normale de uzura. Achizitionate cu 560 lei le dau la 300 lei negociabil. Cizme joase Forma Adventure Low, nr. 43. Piele , purtate doar la o iesire de aproximativ 100 km, practic sunt noi. Le dau cu 400 lei. Contact pe 0744788066 sau PM
  6. aquachrono

    BURSA LOCALA

    De vanzare o armura enduro Acerbis pentru fete si o pereche de cizme enduro Sidi nr 40 cred. Armura e noua , nefolosita, cizmele SH in stare destul de buna. Preturi ? N-am idee, le faceti voi in limita decentei. Tel. contact: 0 sapte 57 482 patru 91
  7. http://www.ebay.de/itm/BMW-R-1100-RS-R-850-1150-RT-RS-RAHMEN-MIT-BRIEF-FRAME-AND-PAPERS-/181839837828?hash=item2a567fba84:g:IHEAAOSw9N1V1Phi
  8. aquachrono

    Ajutor&asistenta moto!

    Ce porcartie de propunere. Poluatorul sa plateasca prin pretul carburantului, asta e cea mai corecta evaluare. Poti avea euro 6 si sa faci 100 mii pe an ca masina de firma sau euro 2 si sa faci 3000 km pe an ca e a doua masina si-o folosesti in we. Off topic, cine de pe forum face RCA in Cluj ?
  9. aquachrono

    BURSA LOCALA

    Vand : Imprimanta inkjet format A3, HP9300 . Necesita cartuse noi, n-am mai folosit-o de cativa ani, aduna praf degeaba. Scoate calitate foto pe hartie adecvata. https://www.olx.ro/oferta/imprimanta-hp-9300-a3-a3-a4-inkjet-color-ID24Jsb.html Snowboard Salomon , stare foarte buna, folosit 1 sezon. Placa nevestei, s-a convins ca nu e snowboardul de ea. Mai am si o pereche de bootsi in stare foarte buna, la fel folositi doar 1 sezon, marime 40-41 la 260 lei. https://www.olx.ro/oferta/snowboard-salomon-ID6c5pc.html Pantaloni snowboard IcePeak marime 46 - merg pe 1.68- 1.78 @ 65-75 kg . Fara urme de uzura, folosit un sezon, stare foarte buna. https://www.olx.ro/oferta/pantaloni-snowboard-icepeak-marime-46-ID6c5em.html Vand ( sau schimb - habar n-am cu ce ) : Kit audio Sony minidisc si cd pentru auto. Front unit minidisc, magazie minidisc, magazie cd, splitter dedicat, comanda pe fir, cabluri BUS si audio, cateva minidiscuri reinscriptibile. Toate cumparate in urma cu cativa ani, le-am folosit pe o masina ce tocmai am vandut-o, deci nu mai am trebuinta de ele. Pretul e negociabil. https://www.olx.ro/oferta/set-minidisc-cd-sony-mdx-c7970r-mdx-65-xa-c30-cdx-605-rm-x3s-ID24Jvj.html Contact doar pe mesaj privat sau reply aici.
  10. Il recomand si eu pe Adrian, sunt multumit de cele 4 transporturi internationale pe care mi le-a facut din Germania, Anglia si Franta. Preturi ok si punctualitate .
  11. No offence, ori e Bistrita ori e Nasaud. Bistrita-Nasaud e judetul. Imaginile tale par a fi de pe bd. Republicii din Bistrita.
  12. Well, asa din scurt nu ma pot baga . Suna bine si e un traseu ce vreau sa-l fac de ceva vreme . Concediu pacut!
  13. http://enjoymaps.ro/harta-interactiva-calitatii-drumurilor-din-romania/
  14. Stiai de Flexit? Sunt greu de gasit , s-au produs destul de putine . Dar foarte faine si destept facute . Suspensia pneumatica, o roata in axul longitudinal al atasului, portbagaj si cupola glisanta de policarbonat .
  15. aquachrono

    Util

    Un vopsitor auto bun stie cineva? Am de vopsit un trager deci nu e o lucrare super pretentioasa dar nici nu vreau sa isi bata joc. Merci .
  16. Salut, Solicit ajutorul unui coleg dispus sa se intalneasca cu un tip din Ct. de la care doresc sa cumpar niste jante auto . Sunt din Cluj si fotografiile trimise de vanzator nu ma lamuresc suficient iar omul cere nu tocmai 2 lei pe ele . Platesc deplasarea/timpul/bunavointa dupa cum cum mi se solicita . Ideea e sa aflu daca sunt vopsite electrostatic sau suflate si daca prezinta defecte vizibile ( ciobituri, indoituri etc ), niste fotogafii mai detaliate m-ar ajuta . Daca binevoieste cineva sa ma ajute , astept un semn . Multumesc ! zona Soveja eden la blocurile DR
  17. Salut, ai drum in UK ( Sheffield, South Yorkshire ) ? Am 1-2 doi paleti de marfa de adus de acolo ( max 150 kg ). Si a doua problema , prin martie am nevoie de un transport pe platforma pentru o masina , de la cj la paris si posibil inapoi . Cam cat ar costa treaba asta ? Multumesc.
  18. aquachrono

    Hai La O Plimbare !

    Daca mergeti spe Alesd, e frezat asfaltul pe 2-3 km capat Negreni spre Bucea si se asfalteaza. Am fost azi CJ-Alesd-Zalau-Cluj, in rest drumul e ok .
  19. aquachrono

    Cu si despre accidente

    Ca se intampla incidente in poligon, da, sunt constient. Dar pentru lipsa echipamentului .... acolo nu e loc de scuze - vina e atat a instructorului cat si a cursantului . Fata s-a lovit cu fruntea de marginea parbrizului motocicletei in urma impactului cu masina parcata, cel mai probabil o sa ramana cu o cicatrice nasola tot restul vietii .
  20. aquachrono

    Cu si despre accidente

    Treaba asta e pe bune? http://ziarulclujean.ro/video-accident-grav-in-poligonul-moto-de-la-scoala-de-soferi-lucuta-tanara-cu-fata-distrusa-instructorul-moto-nu-era-la-cursuri/
×
×
  • Creează nouă...