mateis Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Salut! Stie cineva din ce material (si de unde pot cumpara materialul respectiv) sa imi confectionez un chain slider? Cel vechi pare facut dintr-un plastic moale, a cedat total si este imposibil de gasit pentru motocicleta mea. Fara nu pot merge, imi taie lantul in bascula spate. Am ce a mai ramas din cel vechi pentru un sablon. Multumesc! Matei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Cumpara din dezmembrari un slider si il lipesti pe bascula cu banda dubla adeziva de la 3M. Eu asa am procedat, la mine erau capetele duse, vad ca rezista foarte bine momentan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 eu mi-am facut unu dintr-o bucata de cauciuc mai groasa, prins in surubul de la vechiul slider, are 1 an si vreo 10mii km, vad ca inca tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 Exact! Ideal cauciuc din ala tare pentru benzi de mers pe ele (sau covor cauciucat/rubber mat - depinde de vanzator), in general prin industrie gasesti asa ceva. Da-mi niste dimensiuni si adu-mi maine aminte pe PM sa caut si sa vad daca mai gasesc ceva sa il poti folosi, odata am avut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free runner Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 (editat) textolit sau teflon , duramit ,etc. te pot ajuta daca vrei cauciuc,cu o bucata de banda transportoare pentru piatra , dar dureaza cam doua saptamani pana voi ajunge in cariera Editat Septembrie 5, 2016 de free runner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Septembrie 5, 2016 Share Postat Septembrie 5, 2016 O idee: http://www.tenereclub.ro/index.php?p=forum&s_id=9&t_id=765&s=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateis Postat Septembrie 6, 2016 Autor Share Postat Septembrie 6, 2016 Va multumesc pentru raspunsuri! Cred ca o sa folosesc o placa din teflon sau un cauciuc mai gros, din care o sa tai forma celui vechi (dupa sablon), apoi il voi prinde in suruburile deja existente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate