Ilie-Cristian Lupu Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 Va salut baieti. Am o problema micuta la a mea drujba. O yamaha tzr. Imi intra apa in uleiul din cutie. Am schimbat pompa de apa si semeringurile ei. Am facut garnitura din silicon din ala rosu. Si tot se albeste uleiul... ce sa ii mai fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bydy4pc Postat Septembrie 6, 2016 Share Postat Septembrie 6, 2016 Doar pe acolo poate sa ajunga apa in ulei, la am6. Nu ai montat ceva bine. Repeta si vezi sa fie toate garniturile la locul lor. Cauta si o schita pe google images, poate te ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilie-Cristian Lupu Postat Septembrie 6, 2016 Autor Share Postat Septembrie 6, 2016 Maine ma duc la scuter centre sa cumpar toate garniturle. Pun si silicon rosu peste poate as rezolva ceva. Sa nu mai umplu forumul....stie cineva de unde pot sa iau si eu niste carene mai ieftine? Multumeesssccc!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 (editat) Maine ma duc la scuter centre sa cumpar toate garniturle. Pun si silicon rosu peste poate as rezolva ceva. Nu mai pune silicon daca iei garnituri, daca flansele pe care se aseaza garniturile sint plane si fara zgirieturi garnitura e suficienta (daca e garnitura "originala" facuta din materialul cu specificatia si grosimea prevazuta de fabricantul utilajului. Verifica sa ai toate garniturile, o-ringurile si simmeringurile la locul lor, studiaza un pic manualul motorului (in principiu o axonometrie explodata iti spune ce si unde vine montat). As fonda un club moto "NO SILIKONE GASKET", atit de rau ma dispera mucii astia rosii sau negri intinsi pe o gramada de motoare. Garnituri si aia e, chiar fabricate in casa. Editat Septembrie 7, 2016 de FLEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shoopy Cipri Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 (editat) Apa poate intra in motor si pe la garnitura de la chiulasa, dar odata cu asta apar si mai multe simptome ( cum ar fi fumul dens,apa pe evacuare,mers intrerupt,miros neobisnuit). Editat Septembrie 7, 2016 de Shoopy Cipri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilie-Cristian Lupu Postat Septembrie 7, 2016 Autor Share Postat Septembrie 7, 2016 Mersi de raspunsuri. Ma intereseaza de ce intra apa in uleiul din cutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bydy4pc Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Shoopy, unu la mana drujba ii in 2 timpi, 2 la mana ii am6. Uita-te pe schema explodata. Singurul loc, repet, SINGURUL pe unde poate sa arunce apa in uleiul de cutie este pe la pompa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shoopy Cipri Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 Shoopy, unu la mana drujba ii in 2 timpi, 2 la mana ii am6. Uita-te pe schema explodata. Singurul loc, repet, SINGURUL pe unde poate sa arunce apa in uleiul de cutie este pe la pompa. Da,ai dreptate. Scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilie-Cristian Lupu Postat Septembrie 8, 2016 Autor Share Postat Septembrie 8, 2016 Initial am cumparat o pompa de apa no name cu tot cu semeringuri. Ieri am cumparat o pompa rms sper sa fie mai buna. Astept setul de la alezat. Am pus garniturile fara silicon rosu. Curatat inainte frumos. Va tin la curent. Orice informatie este binevenita. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate