inascorpio Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Dragii mei, ne-am hotarat sa facem o aroganta in timpul saptamanii, ca de luni incep scolile si gradinitele si e ultima sansa pentru o iesire. In weekend mergem sa ne luam copiii de la bunici... Care doreste sa mearga cu noi de maine cu intoarcere vineri pe Transfagarasan, va rog sa ma sunati la 0744340045, Iuliana, sa va dau detaliile. In functie de cati ne strangem pana azi, ora 19.00, o sa va comunic si unde am gasit cazare si la ce preturi. In principiu plecarea va fi la ora 9.00 de la benzinaria Petrom Militari. Timpul se anunta a fi frumos, fara ploaie. Va rog sa aveti motoarele verificate, lanturile unse, cauciucurile catusi de cat bune. Sa aveti echipament si lucruri mai groase... Nu mergem pe viteza, dar nici cu incepatori. Nu ne dam in figuri pe curbe, dar nici nu o lălăim... Mergem pentru relaxare si energizare inainte de inchiderea sezonului. traseul este Bucuresti - Transfagarasan 205 km / 3 h Buc-Pitesti - Curtea de Arges - Transfagarasan http://distanta.ro/bucuresti/45.453255,24.624868 Transfagarasan - Bucuresti 280 km / 4 h Transfagarasan - Cartisoara - Fagaras - Brasov- Valea Prahovei - Ploiesti bucuresti http://distanta.ro/45.677687,24.590271/bucuresti sau pe cheia 300 km aprox 5 h, sau pe siriu 350 km, 5h jumate Astept sa ma sunati la orice ora pana maine, cand e plecarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 ma bag si eu in seama pentru ca m-ar fi tentat tura, dar aerul care reiese din postare m-a facut sa renunt. cu ce n-ar face fata un incepator daca nu se merge nici in viteza, nici in figuri, nici in lalaiala si pentru relaxare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Eeeee,mai george.salut .se merge cu ceva mai experimentati.dar arata k esti un incepator experimentat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inascorpio Postat Septembrie 7, 2016 Autor Share Postat Septembrie 7, 2016 ma bag si eu in seama pentru ca m-ar fi tentat tura, dar aerul care reiese din postare m-a facut sa renunt. cu ce n-ar face fata un incepator daca nu se merge nici in viteza, nici in figuri, nici in lalaiala si pentru relaxare ? Si esti si sensibil... auzi... aerul care reiese... Vrei sa mergi, mergi.. Esti binevenit! Si pentru ca esti incepator, consider ca nu ai inteles ce am vrut sa spun. Noi nu suntem sensibili la nici un fel de formulare. » Post actualizat in 07 Sep 2016 12:19 Si am gasit si cazare. La pensiunea Piriul Rece http://www.paraulrecebalea.ro/contact.php » Post actualizat in 07 Sep 2016 12:23 Eeeee,mai george.salut .se merge cu ceva mai experimentati.dar arata k esti un incepator experimentat. Ce am scris sus a fost tocmai ca urmare a experientelor avute. Multi ne-am impartit in tabere... in sensul ca o parte s-au dus pe viteza si curbe. Astia mai bosorogi ca noi, care mai admiram si peisajul si ne place sa mergem in formatie si sa ne bucuram si de drum si de asfalt si de peisaj si de totul... am mers pur si simplu... Iar cativa s-au sacrificat sa stea cu cativa incepatori... si au ajuns si ei mai tarziu, dar imbufnati... Numai ca, cum noi nu suntem suparaciosi, am reusit sa ne revenim si sa ne distram de plimbare. Caci asta e ideea!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Daca eram sensibil, nu cred ca mai mergeam pe moto, nu crezi ? Ma rog, daca asta s-a inteles, raman singur, multumesc! Va salut domnule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Septembrie 8, 2016 Admin Share Postat Septembrie 8, 2016 Drumul este foarte bun, asfaltat, mai gasesti denivelari, dar nu gropi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate