orestte Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 iasi, tiraspol-transnistria, odesa-ucraina poze si povestioara aici: https://www.facebook.com/Sprintmotors/posts/1373335522694291 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 (editat) Bv.Ai facut drumul Odesa -Izmail-Reni, esti tare, mai prost drum ca acela credema ca nu am vazut in viata mea si am tot vazut(doar sunt din zona), spune multumesc ca a gresit gps.l si ai iesit pe la Vulcanesti, mai spurcata vama si vamisti ca la vama Reni nu o sa gasesti nici unde in lume( am trecut 15 ani pe acolo).Odesa este frumoasa si femeile de acolo si se spala lumea si se imbraca frumos.Procedeul cu pasaportul este "clasic" ))) ca sa te gandesti sa contribui cu cv Editat Septembrie 7, 2016 de Djenavar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 7, 2016 Autor Share Postat Septembrie 7, 2016 .Procedeul cu pasaportul este "clasic" ))) ca sa te gandesti sa contribui cu cv traditia ) oricum am sa ma intorc vreau sa merg pe fasia de plasa (cu alt motor ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Frumos, poate prind si eu anul asta un weekend pe la vecini... Grija mare cand treceti prin Murgeni! E cam estul salbatic acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 (editat) )), Dumnezeule, dar voua chiar va ardea de aventura. On topic: - sunt ff multi tineri in formatiunile armate ucrainiene mai nou. Motivul cred ca este lesne de inteles, de vreo 2 ani incoace. - o aplicatie care se descurca rezonabil in Ucraina este Maps.Me. Garmin poti sa il uiti acolo. Sau mai este varianta cartela cu net si G. Maps. - in orase TLC-urile, respectiv varianta de lux - Lexus - de 5.7 sunt ca Loganurile la noi. ML-ul e masina de lupi tineri. Smecherie este Infiniti-ul QX80. Iar cand vezi GL-uri clasice, negre, infoliate, eu mizez pe pus in miscare ). Misto iesire! Felicitari! Editat Septembrie 7, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 8, 2016 Autor Share Postat Septembrie 8, 2016 maps me si igo folosesc si eu cu briomaps me un fel de google maps offline Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate