Sari la conținut

greenhorn

Membru
  • Număr conținut

    228
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de greenhorn

  1. Tehnologie de ultima ora, rezultate corecte.. Ce iti e si cu tehnologia asta:"În pauza de masă, la o cafea, Joe îi spune lui Mike: - Mă doare umărul, de-mi vine să cad jos. Cred c-ar trebui să mă duc la un doctor! La care, Mike îi răspunde: - Nu fi fraier. La magazinul ALDI s-a pus la intrare un computer pentru diagnostic. Pui o mostră de urină și computerul îți spune care-i problema și ce trebuie să faci. Durează 10 secunde și costă doar cinci Euro. E cu mult mai ieftin decât o vizită la doctor. În consecință, Joe își ia o mostră de urină și se duce la ALDI. Introduce cinci Euro, computerul se aprinde și cere mostra de urină. Joe varsă proba de urină în orificiul destinat acesteia și așteaptă. După 10 secunde, câr - câr - câr, bâr - bâr - bâr, calculatorul scoate un bilețel pe care este printat următorul text: „ai ceea ce se cheamă umăr de tenismen. Fă dușuri fierbinți și evită activități fizice grele. Te vei simți mai bine în două săptămâni. Vă mulțumim că ați făcut cumpărături la ALDI.” În aceeași seară, Joe se gândea cum a evoluat tehnologia. La un moment dat, i-a venit în minte că și tehnologia ar putea fi păcălită și și-a schițat un plan. A amestecat într-un recipient apă de la robinet, o mostră de urină de la cățel, mostre de urină de la soția și fiica sa și, la urmă, ca să complice lucrurile, a adăugat o mostră de spermă proprie. A doua zi, a dat o fugă până la ALDI ca să vadă ce răspuns îi va da. A introdus 5 Euro, a turnat amestecul în orificiul destinat urinei și a așteptat rezultatul. Computerul iar câr - câr - câr, bâr - bâr - bâr şi a printat următorul răspuns: „1. Apa de la robinet este dură. Instalează un filtru de calcar (raionul 9, raftul 3); 2. Câinele tău are herpes. Găsești șampon special (raionul 7, raftul 1); 3. Fiica ta este dependentă de cocaină. Interneaz-o la reabilitare; 4. Soția ta este însărcinată. Are gemeni. Nu sunt ai tăi. Angajează un avocat. 5. Dacă nu încetezi cu masturbarea, umărul nu ți se va vindeca niciodată. Vă mulțumim că ați făcut cumpărături la ALDI.”
  2. VID-20211216-WA0006.mp4 VID-20211217-WA0032.mp4
  3. Gaz. Metan dupa culoarea flacarii. VID-20210312-WA0001.mp4
  4. "Intr-adevar, daca te ridica salvarea din sant nu ar mai fi avut cum sa o dea cotita." Tine de bulan, pe mine m-a luat salvarea din sant intre Fagaras si Sibiu si de bine ce eram m-au expediat de la Fagaras la Brasov, se gandeau ca o sa crap pana dimineata. Politistul mi-a dus mobra la unul cu tractari(i-am platit omului tractarea cand mi-am luat epava de la el) si permisul mi la dat peste o saptamana inapoi, cand eram cu corset textil si atela gipsata pe mana dar conduceam 4 roti. In spital am stat doar doua zile... nu suportam curatenia si serviciile de lux asa ca m-au externat pe semnatura. Tavalirea: pe o portiune dreapta glont de cativa kilometri, m-am intersectat noaptea pe cu un tir cu lumini de lumini si cand am dat faza lunga am vazut ca lipsea podetul pe sensul meu de mers. Fusese un indicator de ocolire prin stanga pus pe movila de balast din fata gropii dar intrase o masina in el mai devreme si il culcase. Megabulan 1: nu m-am tinut de ghidon. Megabulan 2: nu a venit masina din contrasens. Megabulan 3: m-am oprit sa ma odihnesc in sant la vreo 15-20 m dupa ce am trecut razant pe langa parapetul unui alt podet. Probabil ca politistul nu a vrut sa se complice cu drumarii, a tinut cont de faptul ca eram foarte suparat, cine stie... si nu am avut dosar cu toate ca m-am plimbat cu doua salvari si mi-au bagat morfina ca pe front! In loc de epilog: De la accident nu mai merg noaptea cu motorul si tratez si portiunile de drum drepte ca fiind cu obstacole. La intersectarea noaptea cu vehicole dotate cu faruri vizibile din spatiul cosmic reduc viteza considerabil. Deja m-a salvat de doua ori regula asta. Ochii pe drum! Peisajele la pauza.
  5. Cum ati iesit? Eu am terminat in 2h 53 min, pe 673 la general si 276 la categorie. Am avut si o pana de lant dar nu m-am lasat. Cel mai greu a fost la plecare cand stiam ca trebuie sa ii depasesc pe cei ce ma vor intarzia pe traseu. Depaseste daca ai pe unde! Toti erau pe full speed si bagau zig zaguri. Pe traseu a fost naspa la gatuiri si mai ales la "surprize". Din cauza ca unii nu schimba foaia la timp se trezeau ca nu mai pot urca. Blocau poteca si trebuia sa descaleci si sa alergi pe langa ei. Vreo doi cu spd-uri s-au facut gramada la faze de genul... Per total insa mi-a placut! Pentru ptimul concurs la care am participat a fost cum trebuie. Mi-am atins targhetul de sub 3h. O sa ma pregatesc cum trebuie si la anul ne vedem din nou!
  6. Deci ne vedem la PE? Super! Eu stau in Otopeni si cat de des pot "zburd" pe traseu macar pana la palatul Ghica si inapoi. Anul asta o sa particip prima data. Sper sa il termin macar. In turele mele am vazut multi care par a nu depune nici un efort la pedale. Bine, nici 90 kg nu aveau...
  7. A mai fost la podul peste varianta la Buzau un accident cu parapetul metalic care a actionat ca o ghilotina. A murit o studenta - pasagera pe bancheta din spate.In cazul respectiv elementele de otel nu ar fi fost suprapuse cum trebuie. Eu i-am vazut pe inconstientii de la drumuri cum le sudau undeva prin SV. Si cand le-am zis ca alea se strang in suruburi si nicidecum altfel m-au trimis la plimbare. "Las ca stim noi mai bine boss!"
  8. Incercat azi. Ajuns la 5 km de tinta si infipt in namoale. Nu e de trecut cu mobra. Atv si 4x4 au trecut. Dupa ce am vazut ce si cum si am impins un pic la fier m-am intors cu gand de revenire ca e divina zona. Recomandari: - nu te du singur. Daca te prinde o ploicica o sa impingi la motor de o sa behai. - pana la 1 mai e nu m-as risca inca o data. - mergeti cu rezervorul plin. Coclaul papa gaz. - grija la viteii deghizati in caini! » Post actualizat in 14 Apr 2018 19:43 Merge. Cel putin pe uscat. Sunt sleauri dar pt auto sunt practicabile.Daca nu stii cu motorul pe sleauri devine interesant.
  9. Am avut Accent, I10, I20 si acum am I30. Elantra am condus vreo doua luni prin 2007 si mi se parea OZN... Cat de multumit am fost de ele? Foarte!!! Ce-i drept cea mai "batrana" am luat-o la 30000 km. Urmatoarea masina: I40 daca ii pun un motor mai in mintile lui...
  10. Mda... de parca un motociclist a devenit deputat! Da de ce nu te gandesti ca un deputat a devenit motociclist acum 4 luni? A "facut" probabil si scoala ca deputat. Iti aduci aminte cum a luat piedone toate categoriile intr-o zi?!!?!? Si A-ul of course!!! Crezi ca examinatorul nu a fost atentionat asupra "personalitatii" ce ii acorda privilegiul de a o examina? Eu nu as mai vrea sa vad ce au de spus examinatorul/instructorul individului intrucat am decis ca oriunde altundeva in lumea libera ne va fi mai bine. Va las pe voi sa va ganditi cu ce legume la volan veti imparti soselele pavate cu trandafiri!
  11. Visez la tura asta din 2010 cand lucram in Oslo si faceam Norvegia cu tirul... Norvegia e toata frumoasa. Daca as avea mai multe vieti, una as da ture prin ea. VARA. Primul sfat: lasati-va de fumat. Temporar macar. Un pachet de tutun penal e 10 E. Controale la granita ca pt droguri. Alcool... o sa visezi la un pipiwasser de bere romaneasca din comert. O bere ieftina la bar e 10 E+. Benzina scumpa... mancare scumpa... Bonus: daca pescuiesti. Colegii cu microbul ne aduceau stiuci si chiar somoni. Minus: daca lovesti un elan. 1. Nu poti pastra trofeul. Trebuie predat la politie(la un accident de genul politistul a scos cutitul si l-a "prelevat"). 2. Un elan adult poate avea 500 kg. Am vazut o Scanie noua cu botul facut praf dupa o intalnire. 3. Mersul noaptea este total nerecomandat. Nici 10 km. Dupa o curba pe care o luasem vitejeste era ditai elanul in mijlocul drumului. Am blocat franele pe remorca si am oprit la 5m de el. Martalogul nu s-a clintit macar. Claxoane samd... a plecat agale. Dau sa plec. Oha. Frane blocate. Dau inapoi, dezarmez/armez frane pe remorca... nik. Doar dupa ce am dat drumul complet la aerul din sist remorcii si l-am ridicat la loc s-a urnit. Dar daca in jumatatea aia de ora mai venea un nebun? Pusesem eu triunghiul dar stateam cu urechea ciulita. Drumurile: din ce in ce mai bune. Nordkapul de acum 20-30 ani sa il fi facut... Multe drumuri inguste, o banda pe ambele sensuri, cu motorul insa te strecori. Soferii sunt in genere atenti. Insa sunt totodata vikingi. Adica ii dau blana ca tot in Vallhala ajung(bolle spirit). Au simtul sofatului si 6 sau 8 luni merg pe zapada. Pana ajungem noi la ei isi dau lanturile jos si beau un ceai. Am intalnit drum de 200 km unde nu am gasit apa de baut. Nici magazine/benzinarii. Am oprit sa iau din izvor dar nu era de baut... Intotdeauna sa aveti apa pentru o zi la voi. Benzina la fel. Norvegienii sunt 50/50 primitori. Cred ca ii afecteaza clima. Adica gasesti extreme printre ei. Sunt unii foarte prietenosi si altii din clanul lui Breivik. Pe acestia din urma ii veti indupleca cu icoana lui Arsenie Boca laminata pe parbriz si eventual o svastica pe casca. Grija mare cu svastica in Germania! O husa pe casca ajuta enorm! Din pacate nu vad in bugetul anului ce vine un Nordkapp. Dar o sa il fac intr-o buna luna! Sau divortez si il fac la anul combinat cu Cabo da Roca si Terre Siciliene!
  12. Dar era pe cale sa devina iliescu!!! Imi donez motocicleta tsd-ului! Poate viitorul ceausescu se urca pe ea!
  13. Si daca aveti cu ce... urcati pana la Cuca! Am fost acolo acum o luna si ceva. Drum pietruit, ceva treceri prin paraie- soft. De la Cuca mai sus nu mai urcati decat pe decat pe jos sau cu crossul. Recomand varianta Targoviste ca sa nu monotonie pe autostrada... Noi pe acolo am fost!
  14. Pana acum am mers aproape 10K cu ele si mai merg cu siguranta inca 10K. Uzura se apropie de jumatate doar la guma spate, fata e mult mai putin uzata. O sa le schimb la 20-25K (undeva la anul in vara-toamna) pentru ca nu vreau sa am gume mai vechi de 2-3 ani vreodata pe motor(am lovit planeta odata din cauza ca era guma mai tare ca asfaltul) si pentru ca o sa o pregatesc de frig.
  15. Am mers toata iarna... 01.01.17 / 05:00 Atunci am iesit din tura... DN-ul a fost doar al meu pana la Otopeni! Si acum pe ud/iarba/noroi/pietre ude/baligi de vaca cufirita nu m-au lasat! Buba:se tocesc repede! Imi asum riscul sa imi zica un "serpentinar" ca am gumele patrate! Pentru ca ma simt bine pe ele!
  16. Hello! Iaca suportul one hand in actiune la uns lantul. Facut dupa cum m-a dus capul. Am vazut niste poze pe net... am facut niste calcule-prea precise btw- dupa ce am schimbat gumele atingea spatele in traversa de la roti. Pegurile in care intra sunt prinse in filetele existente pe bascula. Un pas ciudat... japonezo -metric dar am gasit la un service suruburi care sa se potriveasca de la o chiuloasa de WV. Economia... pai imi ung lantul aproape moka, doar sprayul de lant ma duce 50 RON la 3 ungeri. Si il ung bine ca pana a doua zi se usuca deci nu sare pe haine/ plastice/ samd.
  17. Dupa culoarea vopselei pare a fi o placuta de pe un utilaj agricol sau forestier.
  18. Ce vrei sa faci cu gumele? Strada, on/off sau predominant off. Te dai si toamna tarziu/iarna? Sau doar vara pe uscat? Eu asa am inceput alegerea gumelor. Si am ales M+S ca vreau sa ma dau cat se poate de mult pe strada si coclauri, de la Heidenau. K73 mai exact. M-am temut la inceput ca or sa faca zgomot pe asfalt mai ales la viteze mari. Nu le aud insa nici pe autostrada. Sunt moi deci mai mult de 2 ani/25-30kkm nu cred ca ma duc insa au aderenta fantastica. Franezi cu incredere cu ele. Merg si pe iarba/pietris/pamant/zapada si chiar gheata. Fara scamatorii insa. Nu e genul lor. Asa cum mi-am propus cand am cautat gume. De cel putin trei ori m-au scos din situatii nasoale pe asfalt. Gen masina pusa de-a curmezisul in 15-20 m. Daca blochez spatele nu pleaca de sub mine-big like. Nu au fost moka - nici cele mai scumpe. Am insistat sa am gume cu Dot sub un an. Din tura de azi: Si Transplantul e pe Heidenau... l-am molipsit toata iarna cat m-am dus la munca cu motorul... Concluzie: ce vrei sa faci cu motorul si in ce conditii?
  19. Oloi de masline! Doua linguri pe stomacul gol. Inainte ! Dar grija cu proteinele si lipidele - nu trebuie sa lipseasca! Deci baga sanatos. Si apa... Cand nu e nimeni pe faza hidrateaza-te! O sa joci pinguinul singur si o sa te simti in echipa!
  20. Al meu(2009) nu vibreaza in scarite sau sea cum am auzit la altii. Singura vibratie/zbarnaiala ce m-a deranjat a fost cea a plasticului de deasupra farului. Aia am rezolvat-o relativ usor cu o bucata de spuma de cauciuc lipita pe spatele plasticului. Acum mi se pare prea silentioasa mobra...
×
×
  • Creează nouă...