Limelight Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 (editat) Buna ziua, ma numesc Florian si am 23 de ani. Imi place sa ma plimb cu bicicleta in timpul liber, in general in jurul digului de la Crangasi si prin Chiajna ocazional. Am o bicicleta no-name, cu un nivel de echipare modest ( Cadru Sintero-Sprint si echipare Shimano altus + V-brake-uri shimano XT, doar in caz ca este cineva interesat ) si sunt curios daca exista colegi de forum care se plimba in aceeasi zona si carora le surade ideea de plimbare in grup ocazional. Sunt deschis si altor optiuni de plimbare in zilele in care nu lucrez . Editat Septembrie 16, 2016 de Limelight Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 Vino la noapte pe lacul morii pe dig .Or sa vina multi biciclisti sa ne uitam la eclipsa de luna...dupa miezul noptii. Sigur gasesti vreun grup in Crangasi . Eu vin din Titan Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the Pig Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 cand am citit titlul am crezut ca te dai cu mobra pe dig...ma gandeam ''ce cocalar o mai fi si asta sa se dea pe alee cu motorul''? misto cu bicla pe acolo si eu mai dau cate o tura din cand in cand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Sunt deschis si altor optiuni de plimbare in zilele in care nu lucrez . Pune orele si zilele posibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate