adrian45 Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Cum spune titlul in fiecare saptamana suntem prezenti in Germania aproape peste tot cu VW Crafter cu remorca auto si suntem specializati in transport moto cu suporti si chingi speciale cu asigurari de 40.000 euro pe parcursul transportului si verificam in cazul cumpararii de masini si motociclete starea lor , de asemenea le platim daca este cazul , deasemeni ducem motoarele in tara pentru concediu sau in alte tari la zi si ora fixa . incercati si nu regretati , Adrian 0040 722.331.330 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Recomand! Adrian un tip de nota 10, am colaborat cu el de mai multe ori atat pt transport național cat și internațional și cu siguranță va fi primul pe care îl voi contacta și cu proxima ocazie! Fără emoții, parolist & cu mana pe telefon indiferent de ora sau zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Il recomand si eu pe Adrian, sunt multumit de cele 4 transporturi internationale pe care mi le-a facut din Germania, Anglia si Franta. Preturi ok si punctualitate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Ma abonez...nu se stie niciodata. Bafta in business @adrian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Papa_Bear Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 Recomand si eu. Sunt foarte multumit de cum a decurs cumpararea si transportul motocicletei mele din Germania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudor Iacobescu Postat Octombrie 4, 2016 Share Postat Octombrie 4, 2016 RECOMAND !!!! Am colaborat cu Adrian de 2 ori, si de fiecare data totul a decurs perfect! Puteti avea 100% incredere ca transportul va ajunge la voi in stare perfecta, rapid, cu toate actele inregula si la un pret mai mult decat ok. In plus, am apreciat foarte tare si implicarea personala, Adrian ajutandu-ma in comunicarea cu vanzatorul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Februarie 7, 2017 Autor Share Postat Februarie 7, 2017 Multumesc pentru cuvinte , intradevar ma implic personal pentru ca asa este normal , totul trebuie sa mearga ceas . Masina este maine in Germania zona Frankfurt - Koblenz , va astept cu masini ,motociclete , bagaje, Adrian 0722.331.330 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Martie 25, 2017 Autor Share Postat Martie 25, 2017 Masinile sunt saptamanal in Germania in lung si in lat ,acum avem doua remorci de masini noi noute pe langa transport avem noi servicii pentru motociclisti , facem RAR-ul transportand motoarele in Romania si inapoi le ducem la service si le livram la locatii de vacanta , fara sa aveti vrun stres . Noi muncim ca sa va simtiti bine , Adrian 004 0722.331.330 , rompadur@gmail.com sau Whats App Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gor_dog Postat Martie 26, 2017 Share Postat Martie 26, 2017 Eu voi apela, la recomandarea unui prieten, la serviciile lui Adrian. Deja am avut o discutie prealabila pentru aducerea unei motociclete din Anglia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Septembrie 20, 2017 Autor Share Postat Septembrie 20, 2017 Masinile sunt peste tot in Germania , motociclete , masini si lucruri personale le transportam in siguranta si professionalism. Pe 20.09.2017 am masina la Frankfurt , Adrian 0040722.331.330 , rompadur@gmail.com , Whats App Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Octombrie 1, 2017 Autor Share Postat Octombrie 1, 2017 salut , cat de lunga si grea este , se trage pe rotile ei sau se aduce pe platforma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Octombrie 1, 2017 Autor Share Postat Octombrie 1, 2017 trebuie sa stiu foarte exact dimensiunile ei inaltime , latime si lungime cu tot cu protap si greutatea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Noiembrie 20, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2017 Masini in fiecare saptamana in Germania , in lung si lat , profesionalism si preturi reduse in fuctie de pozitia masinii . Adrian 0722.331330 rompadur@gmail.com , What App . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian45 Postat Noiembrie 20, 2020 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2020 Suntem in fiecare saptamana in Germania , masini , motociclete , bunuri personale pe toate le mutam. Adrian 0722.331.330 , Whats App sau rompadur@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate