Sari la conținut

gor_dog

Membru
  • Număr conținut

    186
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gor_dog

  1. Eu voi apela, la recomandarea unui prieten, la serviciile lui Adrian. Deja am avut o discutie prealabila pentru aducerea unei motociclete din Anglia
  2. Talentat naratorul....sa nu uiti imaginile filmate pe care le-ai captat in Serbia-Muntenegru
  3. si la aceasta data astept sa vad ce traseu propun baietii pentru anul viitor....intre timp ne amintim de clipele petrecute impreuna...si credeti-ne, radem de fiecare data in hohote! p.s. un aspect deloc de neglijat...am petrecut 23 de zile 5 barbati, innoptand in dese randuri in aceeasi camera, impartind o singura baie (de max 4mp), mancand din market-uri....cu toate acestea nu au existat certuri sau animozitati ...atmosfera creata a contribuit din plin la reusita turei! multumesc celor care s-au preocupat pentru reusita calatoriei, atat anterior debutului acesteia, cat si pe parcursul ei!
  4. totul a meritat la aceasta tura...incepand de la efortul fizic si pana la cel financiar...iar despre Alex si Cristina, nu pot decat sa-mi exprim inca o data recunostinta si aprecierea si sper ca in septembrie, cand ajung in Romania, sa nu ocoleasca Sibiul unde-i asteapta 4 prieteni. » Post actualizat in 24 Aug 2015 11:39 ....si evident Atlantic Road.....
  5. stati putin, tot acum am facut cunostinta si cu "colegii" mei, amanunt deloc de neglijat. Trebuie mentionat ca, desi aveau certitudinea ca am comis o contraventie, nu ne-au sanctionat pentru simplul fapt ca "nu ne-au surprins pe nicio camera de pe traseu" )
  6. mai, cred ca ar trebui sa "infrumusetez" povestirea naratorului (care sa recunoastem are talent) si cu partile hazlii, picante...asa ca am sa incep de maine )))
  7. gor_dog

    Yamaha Dragstar

    http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-dragstar%201100%20clasic-din-2013-596132.html
  8. gor_dog

    Yamaha Dragstar

    Multumesc mult....la 40000 forinti perechea este rezonabil fata de 1100 lei bucata
  9. gor_dog

    Yamaha Dragstar

    Poate ma salveaza cineva!!! Imi trebuie o pereche de discuri de frana fata pentru un dragstar clasic 1100 din 2002....la un pret mai acceptabil. Va multumesc! (Va rog sa-mi scrieti pe privat daca aveti besti, imbucuratoare). Multumesc
  10. gor_dog

    Yamaha Dragstar

    va salut! vreau sa achizitionez doua proiectoare pentru un dragstar 1100 clasic...ma poate ajuta cineva? va multumesc!
  11. vand yamaha dragstar 1100 xvs clasic - an fabricatie 2003 - 17200 km - schimburi ulei si filtre facut la 17000 km - ITP pana in 2015 - stare tehnica, optica si functionala excelenta - coburi detasabili, parbriz, sisy bar rider si pasager, talpi rider - pret 5000 euro (usor negociabil)
  12. gor_dog

    Bursa Locala

    scuze...5000 euro, pt cine intreaba.....pentru cine cumpara, se mai poate negocia un pic!
  13. gor_dog

    Bursa Locala

    yamaha dragstar 1100 xvs clasic - an fabricatie 2003 - 17200 km - schimburi ulei si filtre facut la 17000 km - ITP pana in 2015 - stare tehnica, optica si functionala excelenta - coburi detasabili, parbriz, sisy bar rider si pasager, talpi rider
  14. nu am cum sa pun un link....am vazut documentul "live", in mana sefului serviciului permise de conducere si inmatriculari din cadrul IPJ Sibiu....nu am cum sa-i cer sa-mi faca o copie dupa un document intern! imi pare rau!
  15. si la sibiu este la fel...de saptamana viitoare se poate da pentru categoria A in fiecare zi! ....au primit toate IPJ-urile din tara, in data de 30.04.2013, ordin scris prin care li se cere sa programeze examene practice pt. categoria A, dupa legislatia veche!....este ceva sigur, eu am vazut documentul!
  16. am primit si eu astazi un raspuns asemanator din partea DRPCIV....ma duc maine la ei, dar nu cred sa se induplece!
  17. gor_dog

    Yamaha Dragstar

    ai dreptate Luci, scuzele mele! este adevarat, am beneficiat din plin si de suportul moral si intelectual al lui Luci, in timpul "recompunerii" busonului....sa se inteleaga ca acest suport a constat intr-o doza marita de facut misto la adresa mea!!!....oricum, multumesc amandurora!!!
  18. speram ca v-a placut si sa reveniti la sibiu si la finele lunii mai...la intrunire!
  19. gor_dog

    Yamaha Dragstar

    salut! sa stii ca nu este un caz unic...si mie mi s-au desurubat / slabit suruburile de strangere al busonului si l-am pierdut in mers, pe camp....am avut noroc ca am recuperat piesele de pe camp, iar restul au cazut in rezervor (de unde le-am pescuit)....arculetele le-am improvizat din arcurile de la pix si bricheta!....am avut noroc cu Bunicu', el a lucrat 4 ore ca sa refaca busonul!.....asa am invatat ca trebuie verificaet periodic suruburile de strangere ale busonului.
  20. gor_dog

    Yamaha Dragstar

    am o rugaminte....unde pot gasi / comanda un buson de benzina pentru un dragstar clasic 1100?
×
×
  • Creează nouă...