Klaus Cata Postat Octombrie 8, 2016 Share Postat Octombrie 8, 2016 (editat) Ieri dimineata am plecat cu scuterul de acasa. Din cate stiu la inceput mergea tot. Dupa vreo 2-3 km am observat ca nu mai merge nici vitezometru si nici kilometrajul. Partea cu combustibil nu are probleme. Nu am dat in nicio groapa si nu s a umblat deloc la bord. E vorba de un Pegasso Verbano 50 din 2009 (china cumparat din carrefour) care e aproape nou( are 5000 de km , are setul original) ... :/ . S a stricat senzorul acela de la roata sau poate fi din alt motiv ? Editat Octombrie 8, 2016 de Klaus Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anpetre Postat Octombrie 9, 2016 Share Postat Octombrie 9, 2016 1. Cablul de kilometraj rupt 2. Reductorul la roata ("melcul") defect 3. Instrumentul de bord (vitezometrul / kilometraj) defect Cam asta ar fi ordinea in care ar trebui verificate componentele, dupa parerea mea. Spor si succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLEX Postat Octombrie 9, 2016 Share Postat Octombrie 9, 2016 1. Cablul de kilometraj rupt Sau pur si simplu desurubat din bord de la vibratii, verifica sistemul de fixare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate