Orion Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 am observat azi ca nu imi mai indica viteza k-lumea la bord pentru suzukiul meu bandit 600 S din 97. In sensul ca funcioneaza pe post de turometru accelerez urca pana la 40 de Km/h iara daca nu mai accelerez ajunge iar la 0 ... si asta in fiecare viteza cablul de kilometraj insa vad ca nu are nici un bai, distanta parcursa fiind aratat cu exactitate in continuare... care ar putea fi baiul.... poate e o intrebare stupida dar banuiesc ca, cablul de la vitezometru si cablul de kilometraj sunt doua chestii diferite... poate cineva avizat sa isi dea cu parerea? mersi anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 nu exista doua cabluri, e unul singur, nu prea stiu ce are, dar daca zici ca drumul parcurs il masoara bine inseamna ca problema se afla in ceasul de la vitezometru (cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 nu exista doua cabluri, e unul singur, nu prea stiu ce are, dar daca zici ca drumul parcurs il masoara bine inseamna ca problema se afla in ceasul de la vitezometru (cred) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 am observat azi ca nu imi mai indica viteza k-lumea la bord pentru suzukiul meu bandit 600 S din 97. In sensul ca funcioneaza pe post de turometru accelerez urca pana la 40 de Km/h iara daca nu mai accelerez ajunge iar la 0 ... si asta in fiecare viteza cablul de kilometraj insa vad ca nu are nici un bai, distanta parcursa fiind aratat cu exactitate in continuare... care ar putea fi baiul.... poate e o intrebare stupida dar banuiesc ca, cablul de la vitezometru si cablul de kilometraj sunt doua chestii diferite... poate cineva avizat sa isi dea cu parerea? mersi anticipat Este un singur cablu,iar dupa simptomul descris ti-e defect cesul.Iti trebuie alt tachometru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 am observat azi ca nu imi mai indica viteza k-lumea la bord pentru suzukiul meu bandit 600 S din 97. In sensul ca funcioneaza pe post de turometru accelerez urca pana la 40 de Km/h iara daca nu mai accelerez ajunge iar la 0 ... si asta in fiecare viteza cablul de kilometraj insa vad ca nu are nici un bai, distanta parcursa fiind aratat cu exactitate in continuare... care ar putea fi baiul.... poate e o intrebare stupida dar banuiesc ca, cablul de la vitezometru si cablul de kilometraj sunt doua chestii diferite... poate cineva avizat sa isi dea cu parerea? mersi anticipat vezi ca ti sa bulit vitezometrul.cauta altu de schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate