metaxa Postat Octombrie 22, 2016 Share Postat Octombrie 22, 2016 Salutare, Are cineva sau a detinut vreo geanta pentru rezervor de la bagster ?....intentionez sa mi cumpar modelul Minea sau Roader si as vrea ceva pareri de la posesori / utilizatori de acest brand. thx, Doru » Post actualizat in 27 Oct 2016 02:48nu va inghesuiti chiar asa » Post actualizat in 13 Nov 2016 20:04se poate inchide topicul....experimentez pe propria piele cu un model Bagster Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 Salut! O sa fi super multumit de Bagster Rider. L-am avut pe o suzuki Hayabusa timp de peste 5 ani, a stat in ploaie, soare, vant...nu s-a stricat nimic. Acum folosesc geanta de top de la ei, Carbon Racer. Pot spune ca e geniala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Septembrie 28, 2018 Share Postat Septembrie 28, 2018 După 2 ani cred că a ajuns și el la o concluzie proprie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate