adi_b Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 Am un amic cu un cbr 600 f1 din 96 și are o problema cu motorul la cald merge ok pana se încălzește după câte pistonul 2-3 nu mai primește scanteie. Bobine noi,carburatoare curățate. O prima idee dacă cineva s-a lovit de problema asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 n-ar strica probat si alt cdi...eu m-am lovit de asta dar la monocilindru ,tot honda,si invers...la rece..nu la cald....la mine cdi-ul era pe duca......avand in vedere ca ai pus bobine noi.....incearca sa pui si firele din bobine pe direct fara fise,misa sansa sa fie si din ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 26, 2016 Share Postat Octombrie 26, 2016 pick-up coil ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_b Postat Octombrie 26, 2016 Autor Share Postat Octombrie 26, 2016 Yap,aia gândit și eu. » Post actualizat in 27 Oct 2016 21:35 O valoare care trebui sa o găsesc la senzor?dacă știe careva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate