Tzache* Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Am tot cautat pe net niste cizme pt sezonul rece. Pana acum am ajuns la Dainese Fulcrum C2 Gore-Tex si Alpinestars Web Gore-Tex (buget 1000-1200 lei) pe cele de la Dainese, le-am vazut, dar vreau neaparat sa vad si cum arata Alpinestars-urile. Stiti vre-un magazin care comercializeaza alpinstars in bucuresti ? In alta ordine de idei, e cineva care a avut unul din modelele astea ? Poate sa imi faca un review ? Ce alte variante ati mai adauga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 http://www.revzilla.com/motorcycle/dainese-fulcrum-c2-gore-tex-boots http://www.revzilla.com/motorcycle/alpinestars-web-gore-tex-boots » Post actualizat in 10 Nov 2016 19:18Fiecare au review video mai jos, inainte de descriere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 O pereche de bocancei de munte nu ar fi mai buni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Eu am avut web Gore-Tex și nu am nimic rău de spus despre ele. Foarte mișto ghetele. Le'am cumpărat de la Kronau. Poate tot acolo ai putea sa găsești în continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 10, 2016 Share Postat Noiembrie 10, 2016 Am TCX X Five Goretex, excelente. Waterproof 100%, piele complet, comode, goretex care tine temperatura ok. Mai jos de 8-10 grade nu am mers cu ele, dar cu ciorap normal mi-a fost f bine in ele, in mod sigur poti forta nota si pana la 0 grade cu ciorapi mai seriosi. Ca maxim de temperatura, le-am purtat in august, pe la 35 grade, mi-a fost doar putin cald. Si sunt departe rau cu pretul fata de bugetul tau, am dat 350 lei pe ele, luate de aici, de pe forum (noi). E un topic la sectiunea de vanzari echipamente, Andrei Petra parca e userul, aducea mai multe modele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aturdoc9 Postat Noiembrie 11, 2016 Share Postat Noiembrie 11, 2016 si Daytona goretex sunt bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tzache* Postat Noiembrie 11, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2016 Multumesc frumos de sfaturi. Stocul celor de la kronau este ... ca si inexistent. Astept raspuns de la userul AndreiPetra pt TCX X Five. In rest, mai cautam » Post actualizat in 11 Nov 2016 21:44Am luat in seara asta TCX x five evo goretex. Par foarte ok cizmele, ramane sa vedem cum se comporta in timp. P.S. Recomand cu caldura userul AndreiPetra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate