Christiann Wolf Postat Noiembrie 17, 2016 Share Postat Noiembrie 17, 2016 https://www.olx.ro/oferta/piese-minsk-125-ID7nyz8.html Se vinde prin dezmembrare tot ce se vede in anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bestie Postat Decembrie 8, 2016 Share Postat Decembrie 8, 2016 Am si eu nevoie de un kit de reparatie pentru carburator Pacco si o carcasa de plastic care face legatura catre filtrul de aer. Unde as putea gasi. Cine se mai ocupa de piese de Minsk in afara de www.piesedrujba.com. Acolo nu mai au pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pescarul Postat Decembrie 20, 2016 Share Postat Decembrie 20, 2016 Am si eu nevoie de un kit de reparatie pentru carburator Pacco si o carcasa de plastic care face legatura catre filtrul de aer. Unde as putea gasi. Cine se mai ocupa de piese de Minsk in afara de www.piesedrujba.com. Acolo nu mai au pe stoc. Carcasa de plastic a reaparut pe stoc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate