magarusulmarius Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 salutare tuturor, pun si eu un filmuletz dintr-o tura din septembrie ferry de la kabatepe, iar traseul cel mai bun cred ca este ruse - razgrad - targoviste - omurtag - kotel - granita lesovo - edirne - kesan - kabatepe - foarte liber iar zona de la bulgari este virajata insula cred ca merita max 2 zile , ca sa fie si relax si motocicleala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Noiembrie 20, 2016 Share Postat Noiembrie 20, 2016 great job ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei28 Postat Noiembrie 21, 2016 Share Postat Noiembrie 21, 2016 Super fain! Abia astept sa vina vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 21, 2016 Share Postat Noiembrie 21, 2016 Abia astept sa vina vara Pentru? Nu lasa pe maine ce poti face azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 21, 2016 Share Postat Noiembrie 21, 2016 Foarte tare piesa. Super plimbare. Bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate