Sari la conținut

Andrei28

Membru
  • Număr conținut

    80
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Andrei28

  1. Salut, Am eu un scottoiler de vanzare. E SH, dar e bun si mai simplu decat ce vrei tu sa faci acolo. Daca esti interest, da un semn - 0746 484 doi trei cinci
  2. Skoda Felicia - 1.9 SDI - '96 Honda CB500 - '94 (si acum imi pare rau ca am vandut-o)
  3. Va salut! Revin la voi cu o rugaminte: daca cumva cunoasteti pe cineva care are garaj de inchiriat in zona Bld. Republicii, nr 29 (pizzeria Albano), va rog sa dati un semn. Nu tin neaparat sa am tot garajul pentru mine, ma multumesc si cu o jumatate, cat sa imi incapa motorul. Multumesc anticipat, Andrei
  4. Deci tot nu am primit nici un raspuns la intrebarea mea... Oricum... se multumesc! Salutare!
  5. Pentru dat roata afara si alte chestii care necesita aceasta operatie o duc la service. Deocamdata nu dispun de bugetul necesar pentru un cric central...si oricum, pentru curatat si uns lantul, standerul e cea mai simpla si ieftina solutie. (parerea mea). Merci de sfat!
  6. Salutare! Imi puteti recomanda un stander spate pentru TDM? As vrea sa imi comand unul dar nu stiu care ar fi mai ok. Vreau sa il folosesc doar pentru curatarea lantului. Merci anticipat!
  7. Salut, De la Vatra Dornei evita sa urci spre Carlibaba, drumul e in lucru pana in Borsa, am fost de vreo 2 saptamani pana la Gura Lelei (inainte de Carlibaba). Se poate face, peisajele sunt super, dar e de mers incet. Am facut anul trecut Transarau (recomand daca mergi in zona, merita), am mers de la Poiana Largului pana la Lacul Rosu...drumul e rau de tot, pentru peisaj a meritat, dar nu l-as mai face inca odata ( am TDM si am fost cu pasager). Dupa Piatra Fantanele sa faci un popas la Colibita, super fain si acolo si drumul spre lac,din acea parte e proaspat facut. (anul trecut pe vremea asta turnau asfalt). Sper sa prinzi vreme buna! Numai bine! Andrei
  8. Salut, Cred ca era mult mai bine daca parada se facea sambata, cu siguranta veneau mai multi motociclisti de prin imprejurimi. Bafta!
  9. Salut, S-a deschis deja Transfagarasanul? Oricum, drumuri bune!
  10. Mai multe detalii se poate? Traseu, pe unde iesiti din tara? Merci!
  11. Am pus autocolante in zona, pe aproape fiecare usa de garaj. Am primit ceva telefoane. Nu le-am salvat pe toate, dar iti las un PM cu un nr de tel, sa suni si sa te intelegi cu omul, daca mai vrea. Merci! Am gasit un vecin care are si el motor, si impartim amandoi un garaj. Multumesc! » Post actualizat in 26 Apr 2018 08:19 Va salut! A fost careva in aceasta primavara la Borsa? Ma interesa starea drumului, daca stie cineva. De 1 Mai as da o fuga pana la Vatra Dornei daca nu e exagerat de rau drumul. Multumesc anticipat!
  12. Va salut, Nu am reusit sa gasesc un garaj pentru chirie in zona, toate sunt de vanzare. Revin cu rugamintea de mai jos: Am sa lipesc si niste autocolante prin zona! Se multumeste!
  13. Da,....suntem multi. Era la un moment dat cineva care vindea pe grupul de TDM de pe facebook, merita intrebat si acolo. Vezi si pe forumul dedicat de TDM. Eu am cautat in jur de 6 luni si nu am gasit nimic in Ro. Bafta la cautat!
  14. Salut, Daca esti interesat, e al unui prieten: /index.php?/topic/748189-honda-crf-450x-supermoto-cross/ Bafta!
  15. Felicitări încă odată! Bucurie pentru sufletul meu povestea asta La mai multe!
  16. Cred ca am fost primul care a citit postarea, si nu voiam sa scriu ca sa nu întrerup șirul...dar...e bine si asa. E musai sa te felicit și sa iți transmit toată stima ! Frumoasa tura ! Aștept cu nerăbdare și restul zilelor Si la cât de multe poze
  17. Va salut! Cu cateva luni in urma am trecut prin zona mentionata de tine. Drumul e ok, peticit pe alocuri pana la Dealul Stefanitei. Pana la Moisei e iarasi bun (drumul e asa cum e si pe Google Maps) iar pe Viseu e de vis. Atata timp cat nu treceti de Borsa, sunteti bine. Acolo se lucreaza de zori si unde nu e in lucru e spart drumul. Recomand zona MARA (drumul bun pe Gutin) dar si zona Cavnic - Ocna Sugatag. Drumuri bune! Stima
  18. Acuma iti trimit niste poze pe privat. Scuze pentru intarziere.
  19. Salut. Cred ca tie iti mai lipseste o piesa sau pisese (cele incercuite). Care se monteaza cu surub in prima gaura din prima poza de la tine. Bara transversala 2 vine peste codita si se prinde in suruburi in gaurile din mijloc. Atasat ai o poza. Sper ca te-am putut ajuta. Bafta!
  20. Frumos! La mai multe clipuri si multi km fără incidente! De curiozitate, ce suport de telefon folosești? Merci! Bafta!
  21. Andrei28

    "free Talk"

    Salutare colegii! In mini-vacanta de 1 Junie vreau sa ma plimbaresc putin cu motorul. Credeți ca sunt șanse sa dau o tu pe Transalpina? Sau sa-mi iau gândul? Pe internet scrie ca se deschide pe 30 Mai...dar e si practicabil? Va întreb pe voi sa sunteți mai aproape de "adevăr" decât mine. Se mulțumește!
  22. Andrei28

    YAMAHA RIDE TEST

    Din ce am văzut pe rețelele de socializare este si la Cluj, dar nu mai rețin dacă e in aceiași data.
  23. Salutare, Știe careva ceva garaj pentru chirie in zona Bld. Republicii 29? Vreau sa-mi țin motorul cât mai aproape, deoarece nu demult m-am mutat in zona. Contact: 0746 484 235 - Andrei Se mulțumește!
×
×
  • Creează nouă...