supapa_XCS Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 vreau sa vand jentile si cauciucurile de la motor. nu m-am gandit inca la un pret dar daca va intereseaza va rog sa imi faceti o oferta. maine o sa va spun exact si dimensiunile. 0724 228 941 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 200 ron?atat am, nu fac misto.de fapt nici pe astia, dar ne descurcam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
supapa_XCS Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 yo ma gandeam undeva la 3 mil bucata cu tot cu cauciucuri. la 2 milioane ...nu pot. nu t supara p mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slaver Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 nu dai si fata cu totul (furca,far, coarne...) vb pe pm ASFALT USCAT slaver - gabi free rider Constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate