talibanu83 Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 una bucata er5 » Post actualizat in 24 Jan 2017 22:46..» Post actualizat in 24 Jan 2017 22:57modificarile ce vreau sa le fac.. se monteaza ansamblu fata gpz 500 , 2 discuri nu mai este roata asa goala ca cea de er5 si am eu o fantezie pt semighidoane... posibil si bascula sa se schimbe / modifice pt frana spate cu disc.... e in studiu problema. furtune frana metalice , cablu ambreaj, acceleratie noi , inca nu am verificat daca ajung cele de er5 pt semighidoane sau e nevoie sa optez pt cele de gpz... daca cumva st diferite. gume... ceva... touring inca nu e decizia luata cadrul de codita scurtat o idee... sa.. de la zero probabil facuta. o grila de radiator custom. traseu de evacuare pt 2 esapamente » Post actualizat in 24 Jan 2017 22:59culoare obligatoriu pe moto.. rosu , probabil cadrul negru mat dupa ce se termina modificarea la partea spate , far si bord inca nu m-am decis. » Post actualizat in 24 Jan 2017 23:11 Pozitionarea numarului in spate la sa sau lateral... inca nestabilit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 (editat) Fantezia ta pentru semighidoane nu ti-o impartasesc. In rest Editat Ianuarie 25, 2017 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lipa Nicolae Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Vezi tu ce "viziune" ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talibanu83 Postat Ianuarie 27, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2017 Motor pregatit pt vopsit, cadrul gol... urmeaza a fi vopsit si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 E mai fain cu semighidoane, dar de ce ridicate? Lasa-le jos cafe racer style Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talibanu83 Postat Ianuarie 27, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2017 E mai fain cu semighidoane, dar de ce ridicate? Lasa-le jos cafe racer style pozitia de condus nu ar fi foarte ok si semighidoanele actuale se fixeaza in flansa de jug nu pe tub , ar trebui improvizat destul de mult... si oricum nu e "benefica" schimbarea , nu e mobra de vitrina, se va merge cu ea.. tre sa fie si pozitie ergonomica » Post actualizat in 31 Jan 2017 23:18 Still working Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Cine stie cunoaste Am avut si eu vreo 2 din astea cand cresteam prepelite Still working Ti-am vazut lucrarile ca parca te aveam si pe feisbuci odata si ies ok, tinand cont de unde plec in unele cazuri. Fa-ti si tu o instalatie de sablat si una de vopsit electrostatic, nu costa mult si sunt de efect schimbarile. Sunt curios pt. vopsit clasic ce 'setup' ai, ca aratau chiar bine-bine piesele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talibanu83 Postat Februarie 4, 2017 Autor Share Postat Februarie 4, 2017 ))) e pacat sa le fac chiar pe toate , sa mai aibe si alti de lucru zic , la treaba cu vopsitul... chiar setup clasic , nimic special , inca lucrez din pasiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talibanu83 Postat Februarie 4, 2017 Autor Share Postat Februarie 4, 2017 (editat) o varianta la indemana... pe langa casa omului sa zic asa..poti baga piesa in nitro. o lasi peste noapte se umfla vopseaua si o indepartezi relativ usor , demontezi switch-ul de a ambreaj daca este pravazut cu el suportul inainte de a-i face baie , cu toate ca sablarea Rulllz exista si decapat mai eficace pt electrostatic dar nu cred ca se gaseste la marketuri este folosit de cei ce practica sablarea chimica. Editat Februarie 4, 2017 de talibanu83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 4, 2017 Share Postat Februarie 4, 2017 (editat) Manete frana/ambreiaj, dupa indepartarea vopselei/lacului iti vor murdari manusile (daca nu sunt negre). Aluminiul oxideaza daca nu este protejat, musai lac la sfarsit. Spor la treaba Editat Februarie 4, 2017 de PoliBuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talibanu83 Postat Februarie 4, 2017 Autor Share Postat Februarie 4, 2017 lasa "feru" la inmuiat peste noapte in nitro, vreo 13lei bidonul » Post actualizat in 04 Feb 2017 19:59Putina Utilitate cu fiare moarte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talibanu83 Postat Februarie 7, 2017 Autor Share Postat Februarie 7, 2017 (editat) Ne miscam incet si sigur Editat Februarie 7, 2017 de talibanu83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talibanu83 Postat Martie 21, 2017 Autor Share Postat Martie 21, 2017 Loading... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate