Spanda Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) O iesire pe unul dintre cele mai spectaculoase trasee de langa Sibiu. P.S. Aveti un pic de rabdare cu playerul. Ar fi indicat sa-l vizionati filmul direct de pe vimeo (click pe vimeo), nu embeded. Editat Ianuarie 29, 2017 de Spanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 Acum după ce văd "Sibiu", în orice context, am oarece emoţii Frumos video, bravo. Ce faceţi voi acolo e chapeau, muncă, curaj (pt mine însă nu e motociclism, e chin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 Splendid...aveti tot respectul meu daca v-ati bagat pe asa ceva cu 4T. Exista vreo sansa sa aveti trackul incarcat in gps, ca la cat de misto este, parca am veni si noi sa ne incercam fortele cu urcarea asta Daca mai aveti filmari din zona, nu ezita sa le puneti, noi suntem interesati sa mergem si in alte zone, nu doar aici aproape de noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Ianuarie 29, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) Splendid...aveti tot respectul meu daca v-ati bagat pe asa ceva cu 4T. Exista vreo sansa sa aveti trackul incarcat in gps, ca la cat de misto este, parca am veni si noi sa ne incercam fortele cu urcarea asta Daca mai aveti filmari din zona, nu ezita sa le puneti, noi suntem interesati sa mergem si in alte zone, nu doar aici aproape de noi Doi dintre prietenii mei au avut 2T si nu au avut nicio problema sa urce. Apar in filmari doar pentru ca i-au ajutat pe ceilalti Mai gasesti filmari daca intri pe contul meu de vimeo. Despre gps ... nu stiu, tre sa intreb. Nu prea folosim, pentru ca cunoastem locurile. Editat Ianuarie 29, 2017 de Spanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marees2 Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 De vis traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 Doi dintre prietenii mei au avut 2T si nu au avut nicio problema sa urce. Apar in filmari doar pentru ca i-au ajutat pe ceilalti Mai gasesti filmari daca intri pe contul meu de vimeo. Despre gps ... nu stiu, tre sa intreb. Nu prea folosim, pentru ca cunoastem locurile. Poate ne primiti si pe noi la o tura impreuna cu voi pe aceste trasee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 Mda, chiar e pacat cu 4T, trebuia cu niste 2T ca sa lasati si ulei si benzina prin paraiasele alea, ce dreaq ... doar asa, e pacat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanda Postat Ianuarie 29, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2017 Poate ne primiti si pe noi la o tura impreuna cu voi pe aceste trasee Desigur, vorbim prin primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Ianuarie 29, 2017 Share Postat Ianuarie 29, 2017 (editat) De apreciat ca s-a folosit un obiectiv normal la camera. Pe mine ma enerveaza cand vad filmari gen "ochi de peste" cu GoPro-urile. Mergi pe un dig de 1 metru inaltime si, pe filmare, apare ca si cum ai fi mers pe creasta Annapurna. Editat Ianuarie 29, 2017 de andrei belcic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Mda, chiar e pacat cu 4T, trebuia cu niste 2T ca sa lasati si ulei si benzina prin paraiasele alea, ce dreaq ... doar asa, e pacat ... Xandros, nu crezi tu ca ar fi mai bine sa ne lasi pe noi enduristii in pace si sa iti vezi tu de turingul tau? Nah, zic si eu, nu dau cu parul Ti-am dat add pe FB, clar ne auzim in primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 da-i add zii ca esti si tu jumate moldovean )https://www.facebook.com/drg86.18?fref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi200exc Postat Februarie 15, 2017 Share Postat Februarie 15, 2017 am fost pe jos pe acolo prin pelegrinarile mele pe la Romaniacs si este extraordinara zona ptr harrd enduro ,mai ales daca ai pe cineva din zona. as merge oricand si eu prin padurile sibiului ,cu mare drag !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate