Alin tricity Postat Mai 24, 2022 Share Postat Mai 24, 2022 La 22.06.2021 la 22:12, Punkterra a spus: Buna, ma interesează sa cumpăr un GPS tracker, de fapt chiar 2 buc ! Unul îl pun pe bicicleta și unul pe motor. Are cineva așa ceva ? 2 bucăți pe o aplicație, este posibil ? Cum ? Mulțumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Mai 24, 2022 Share Postat Mai 24, 2022 Uita-te la airtag de la apple. Sau echivalentul samsung. De marimea unui nasture mai mare, bateria il tine 1 an… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 24, 2022 Share Postat Mai 24, 2022 Acum 52 minute, tzunoi a spus: Uita-te la airtag de la apple. Sau echivalentul samsung. De marimea unui nasture mai mare, bateria il tine 1 an… daca nu ai nici un iphone pe langa degeaba l pui!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 …sau echivalentul de la samsung? https://www.samsung.com/ro/mobile-accessories/galaxy-smarttag-black-ei-t5300bbegeu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin tricity Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 Acum 1 minut, tzunoi a spus: …sau echivalentul de la samsung? https://www.samsung.com/ro/mobile-accessories/galaxy-smarttag-black-ei-t5300bbegeu/ Mulțumesc, dar nu e Ok. Astfel de dispozitive functioneaza doar dacă se afla in raza de acțiune ( acoperire ) telefon. gps tracker e altceva, cu sim in el. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 Salut. Eu am asa ceva la moto, poate e ce vrei. Însă nu are aplicație, văd toate info din pagina web (am un bookmark pe homepage) sau prin sms. Deci poți avea doua dispozitive, doua sim-uri și doua iconițe pe telefon (bicla și moto). Sună și pune întrebări: https://www.furat.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Mai 25, 2022 Share Postat Mai 25, 2022 Acum 4 ore, Alin tricity a spus: Astfel de dispozitive functioneaza doar dacă se afla in raza de acțiune ( acoperire ) telefon. gps tracker cu sim zici? care trebuie sa fie intr-o zona de acoperire cu acoperire gsm ca altfel nu poae raporta locatia. Doar nu se conecteaza la satelit. sau se poate conecta dar nu despre asta vorbim ca e cam prohibitiv ca pret. Airtagurile - si celelate jucarii - functioneaza bazandu-se pe telefoanele din apropiere. la modul ca ele trimit un mesaj care bate 10-20 de metri in jurul lor, in care instruiesc celelalte telefoane sa raporteze locatia. La modul ca telefonul trimite catre server - l-am vazut pe gigi cu numarul de identificare asta la locatia mea. Avantaje - bateria tine foarte mult si e mic, extrem de mic. Dezavataje - daca nu e nici un telefon prin zona nu vei afla in veci locatia pentru a nu are cine sa o raporteze. Dar..nu prea mai e cazul acum GPS tracker - raporteaza locatia indiferent daca ai sau nu telefoane in zona. Se bazeaza pe gps. Dezavantaje - e mai mare, sensibil mai mare, bateria tine mai putin. Baga-l in garaj/duba/subsol si nu mai vede sateliti deci nema locatie. Airtag-ul ia locatia telefonului care o gaseste in mai multe moduri nu numai prin gps. Pretul - sensibil mai mare. Bateria..daca ai noroc o saptamana. Ghici ce - hotii stiu de existenta lui si cauta ceva asemanator si il scot de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate