Sari la conținut

tzunoi

Membru
  • Număr conținut

    470
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de tzunoi

  1. Prima, aia cu W in coada, e vascozitatea la temperatura de pornire. Care e relevanta iarna. De acolo W - winter. A doua, 40 sa zicem, e vascoziatea le temperatura de functionare a motorului, nu temperatura ambientala. Motorul functioneaza la 90+ grade. Daca stau in norvegia are imi iau ulei 10w-15? Ca e mai frig?
  2. Nu stiu ce raspuns vrei cinstit. E adevarat ca oringurile pot fi stricate de anumite uleiuri - alea esterice de ex. Dar alea vor strica probabil si ungatorul automat pentru ca dizolva cauciucul. Cei din manualul motocicletei iti spun clar ce sa folosesti pentru ca atlfel te vei duce la garantie cu ea. Si ce sa nu foloseste pentru ca s-ar putea sa strice oringurile. vezi mai sus lista cu uleiurile, bine, sunt mai mult diluanti decat uleiuri..dar na. Pe de alta parte sunt multi care folosim si merge. Atat timp cat ai grija sa bagi ulei "normal" - nu ulei hydraulic, lichid (si ala poate fi ulei) de frana DOT, nu cine stie ce avioane. Ulei de cutie, cel mai ieftin.
  3. Eu nu inteleg asta de aici. Nu zice nimic de ulei de motot/hidraulic. Iar chatbotul..e asa de joaca. Nu litera de lege.
  4. Nu stiu ce s-a intamplat cu eMIGoiler dar exista unul similar, https://pro-oiler.eu/en, la care tot asa, reglezi debitul in functie de ploaie, viteza si alte tampenii - el isi ia viteza din gps sau de la senzorul de viteza al motorului, daca e compatibil, si daca ulei conforma unei diagrame. Tu ii poti spune daca sa dea mai mult sau mai putin, in trepte. Are vreo 10 parca.
  5. Eu am o curiozitate. Cum se face?
  6. atmrom nu are? ca astia aveau destul de multe pe acolo. pana gasim pe cineva... Ar mai fi si cei de la goracing - care au la iernat o carca de ktm-uri. Ii intrebri, ii rogi sa vorbeasca cu proprietarul si rezolvi.
  7. Fie sunt io chior..fie nu am ochelarii pusi bine. Dar pe siteul guglatech nu mai gasesc kitul complet - pompa + filtre - ci doar filtrele. Iar legat de schimbat daca tot merge: incerc sa vad daca poate fi cumva determinat daca e pe duca sau nu. Stiu ca poti masura cumva presiunea pe care o scoate dar ca sa o masori trebuie demontata din rezervor si de pe soclu ei unde are un limitator de presiune. Si nu am scula de masurat. Manopera pt demontat si masurat nu as plati-o de pomana.asa ca ajung tot la o pompa noua. Ca iese mai ieftin. Dupa vad eu ce fac cu aia veche - daca e buna o pun la pastrat si probebil nu o voi mai folosi niciodata daca e deja stricata o arunc.
  8. Singurul upgrade e la mine in buzunar. Originalul e 600 eur asta e 200 usd. Daca schimb filtrul la reprezentata e ~80 de eur filtrul + 400 ron manopera. Parca parca m-ar tenta sa imi schimb singur toata pompa. Sunt 4 suruburi, niste furtunase si fire. Ce se poate strica? Imi fumez tigara in timp ce schimb pompa de benzina ca sa nu ma stresez si ramana cu 400 de eur in buzunar. Si o pompa noua cu tot cu filtre.
  9. Garcia vad ca nu se mai ocupa de transportul din state dar vad ca recomanda pe altcineva.. Încerc cu el, merci Astia vad ca au numai filtre de de genul pungi de Carrefour pe care le bagi in rezervor. Mersi oricum.
  10. Întrebare întrebătoare - știți vreun producător de pompe de benzina aftermarket dar in partea asta de ocean? Trebuie sa îmi schimb filtrul de benzina si, la KTM, filtrul de benzina si manopera sunt cat o pompa aftermarket cu tot cu filtru. Quantum sau rottweiler performance. Numai ca amândoi producătorii sunt în state..și vama costa. Poate exista ceva și în europa..
  11. Nu zici nimic de experienta ta. Si dupa cum pui intrebarea probabil ca e prima motocicleta. Ti-as recomanda 790-ul. De ce? Are toate sistemele de siguranță existente, are poziție decenta. Franele aunt ok pt viata de si cu zi. Nu zici nimic de experienta ta. Si dupa cum pui intrebarea probabil ca e prima motocicleta. Ti-as recomanda 790-ul. De ce? Are toate sistemele de siguranță existente, are poziție decenta. Franele aunt ok pt viata de si cu zi. Si e nou. Spre deosebire de R1 care mai are un an si isi serbeaza majoratul
  12. Cica a fost pus AI-ul sa genereze potretul motociclistului de "adventure"
  13. Si ca paranteza - daca ai revolut platit ai access la nord vpn moka
  14. Cum crezi ca e la sfarsit de aprilie? Mi-ai dat de lucru de filmuletele astea - incep sa strang oameni si definesc perioada. Dar perioada e f probabil sa fie sfarsit de aprilie si mi-e sa nu fie prea frig sau zapada pe sus. Bine, cand zic Turcia nu ma gandesc la zapada..dar totusi.
  15. Si cu roti din aliaj..nu spitate. Aici era durerea si frica. Din ce ai vazut - ce ti-a ramas la inima si ce ai scoate din tura? Te intreb pe ideea de a o face tura mai scurta si nu neaparat ca ceva anume nu ti-a placut.
  16. Ce pot sa zic - sunt la zi cu episoadele. Si asta zic cu tristete pentru ca l-am vazut aseara pe ultimul. In rest - caut timp si parteneri pentru turcia . Chiar voiam sa intreb si acu profit de faptul ca ai deschis topicul: cat de potrivit e drumul pentru un animal mare? Ma refer la motocicleta nu la mine, ca sa fie clar - KTM 1290 dar S nu R. In afara de partea aia unde ati facut stanga imprejur restul parea realizabil..dar una e din canapea alta e de la fata locului. Cu asta trebuia sa incep dar mi se pare evident - felicitari pentru tura si rabdarea sa o montezi.
  17. Ce ai tu nu pare a fi din zona de controale. Alea nu au curent odata ce ai oprit motorul. S-ar manifesta altfel. Prima - vezi sa ai bornele stranse bine pt cele 4 fire care intra in baterie. Eu as cauta mai repede pe la manunchiul de fire ce trece pe sub rezervor, pe partea stanga, parca. O fi ciupit vreun fir cand a pus rezevorul la loc si e tocmai bine pozitionat. La baza seii langa rezevor. Chiar ma gamdeam ca e prost pus. Vezi ca are si un deflector de plastic. Sper ca il mai ai.
×
×
  • Creează nouă...