bach Postat Ianuarie 30, 2012 Share Postat Ianuarie 30, 2012 cumpar cadru de nipru cu acte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Rezervor de IJ + roata IJ. 80ron impreuna. Pret nou 60RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Si ultimele, deocamdata.Nu le mai pun asa mari, ca se simte miros de ferodou incins. - rezervor IJ - 80 lei; - rezervor IJ - 70 lei; - protectii rezervot K - 25 lei; - releu 12 V pentru IJ - 30 lei; - contact Jawa - 20 lei; - carburator moped - 20 lei; - stop CZ - 65 lei; - comanda ambreiaj + claxon, semnalizare - 50 lei; - semnalizatoare Jawa - 15 lei; - scarite Jawa - 40 lei; - far moped - 35 lei; - far CZ - 100 lei; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poki Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 Va salut Am urmatorele piese de vanzare, majoritatea lor de IJ. Sau schimb cu piese de ural. Cilindrul este de Jawa parca, alezata. Pistonul nu stiu daca ii apartine, intra in cilindru :)Ambele 75 ron+taxa postala Carcasa far 20RON +ceas kilometraj:50RON . Furca Mobra 15RON. Roata ij planeta/jupiter cromata stare buna 70RON. Sa pt chopper(a fost facut pt ural, se poate adapta la nipru foarte usor, pielea tb inlocuita):80ron sau accept sa de ural fata sau spate. Topcase shi genti laterale aprilia pegaso, cu suporturi cu tot 180EU, pret fix Piesele sunt in Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maricughe Postat Ianuarie 31, 2012 Share Postat Ianuarie 31, 2012 (editat) salutare, am nevoie de cablu de ambreaj cu tot cu camase pentru jawa 350ts, cablu de frina fata tot pentru jawa 350ts ,un releu de semnal pe 12v,un senzor de frina spate si un robinet de rezervor de ij cu tot cu reductiea care il atasaza de rezervor,in caz ca are careva............ bineinteles nu moca,astept mesaje de la voi sau 0727699925 Editat Ianuarie 31, 2012 de maricughe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Va salut Am urmatorele piese de vanzare, majoritatea lor de IJ. Sau schimb cu piese de ural. Cilindrul este de Jawa parca, alezata. Pistonul nu stiu daca ii apartine, intra in cilindru :)Ambele 75 ron+taxa postala Carcasa far 20RON +ceas kilometraj:50RON . Furca Mobra 15RON. Roata ij planeta/jupiter cromata stare buna 70RON. Sa pt chopper(a fost facut pt ural, se poate adapta la nipru foarte usor, pielea tb inlocuita):80ron sau accept sa de ural fata sau spate. Topcase shi genti laterale aprilia pegaso, cu suporturi cu tot 180EU, pret fix Piesele sunt in Cluj. Capacul de la cutia laterala de IJ ...acela rosu il vreau eu .....mai ai cumva si restul , m-ar interesa ambele cutii cu capace daca le ai . Astept un raspuns aici sau pe PM si un pret . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danikon Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 cumpar 1 buc oglinda originala jawa 350 1993 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Salut, As vreau embleme de Simson. Sunt din Cluj. Va salut Am urmatorele piese de vanzare, majoritatea lor de IJ. Sau schimb cu piese de ural. Cilindrul este de Jawa parca, alezata. Pistonul nu stiu daca ii apartine, intra in cilindru :)Ambele 75 ron+taxa postala Carcasa far 20RON +ceas kilometraj:50RON . Furca Mobra 15RON. Roata ij planeta/jupiter cromata stare buna 70RON. Sa pt chopper(a fost facut pt ural, se poate adapta la nipru foarte usor, pielea tb inlocuita):80ron sau accept sa de ural fata sau spate. Topcase shi genti laterale aprilia pegaso, cu suporturi cu tot 180EU, pret fix Piesele sunt in Cluj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poki Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Capacul de la cutia laterala de IJ ...acela rosu il vreau eu .....mai ai cumva si restul , m-ar interesa ambele cutii cu capace daca le ai . Astept un raspuns aici sau pe PM si un pret . Multumesc Salut Ce este sigur e ca am 1 capac acasa ,asta e 15roni+taxe postale. Daca il gasesc si pe celalt vor fi 30ron ambele+tp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Salut Ce este sigur e ca am 1 capac acasa ,asta e 15roni+taxe postale. Daca il gasesc si pe celalt vor fi 30ron ambele+tp. OK ....uite adresa mea ; Dobre Ionel , Str. SCOLII Nr. 37 , Or. CHITILA , Jud. ILFOV , cod 077045 , tel. 0740376555 .....anunta-ma cind pui pachetu sa stiu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 un prieten vinde un talon de SIMSON AWO TOUREN PRET 450 ron relatii la tel 0721163449 Marius poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rove Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Si eu am un prieten care a renuntat la un proiect si vinde un atas Duna. Nr.tel:0721671818 ,Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Februarie 2, 2012 Share Postat Februarie 2, 2012 Tratament SLICK 50 pentru motoare 2T. sticlutza de 60 ml,se introduce direct in carburator. import USA am folosit la Trabant si chiar se cunoaste 65 ron sticla,disponibile 3 buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 Salut ! Un prieten de-al meu cauta spre cumparare oala de far sau farul complet de MZ TS 250 , 1981... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 S-a gasit farul judas, are @mircea_simson, au vorbit deja si maine se si vad, ca stau la cativa km unul de altul. Speram cu totii intr-o tranzactie reusita :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 un far bun bun...cu cosorog peste stricla cu vitezometru bun (MZ rt 3) nu are nimeni??? P.S- PLATIM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 "Rîdem, glumim.... f*¤em, plătim" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 no.. apa plata si curve nu platim.... no.. apa plata si curve nu platim.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistul Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 de vanzare urmatoarele: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 un far bun bun...cu cosorog peste stricla cu vitezometru bun (MZ rt 3) nu are nimeni??? P.S- PLATIM. stii foarte bine ca am un km de rt f bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nedelcu. Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 stiu edi... nu as vrea sa il fac din bucati... vreau sa fie ceva cu totul.... in caz ca nu gasesc o sa optez pt vitezometrul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 stii foarte bine ca am un km de rt f bun ce pret are km de rt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edivkv Postat Februarie 3, 2012 Share Postat Februarie 3, 2012 ce pret are km de rt? 55 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 (editat) Vînd cartelă COSMOTE cu numărul 0765 592557. este NOUĂ deÂşi am desfăcut-o din pachet Nu merge pe acest telefon, e codat pe Orange - Âşi nu se poate debloca, mulțumesc, am încercat. Are Âşi o reîncărcare de 5 euro Eu am dat 30 de lei, o dau cu 25. Sau schimb cu cartelă NOUĂ de orange, indiferent de număr Editat Februarie 4, 2012 de VULPOIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hufo Postat Februarie 4, 2012 Share Postat Februarie 4, 2012 Vand Mz Ts 250 ,reconditionat (restaurat) Talon vechi,numere vechi, Fiscal la zi.Functional. + se da impreuna cu carena originala RE (Rennversion) fabricatie Habermann. + multe piese de schimb printre care si un motor de schimb ,instalatie pe 6 si pe 12 v (Etz) Turometre , intrerupatoare ,stopuri ,semnalizari etc. + casca originala Mz din acea perioada Pret: 1600 euro negociabil sau la schimb cu alta clasica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate