Fishy86 Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Ce anume? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
osucosmin Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 buna m ar interesa caucicurile de pe scarite pentru pilot buna m ar interesa caucicurile de pe scarite pentru pilot am uitat sa specific pentru mz 250 es Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Ce anume? De exemplu ....eu nu pot accesa datele de contact ca sa pot afla un nr de tel o adresa cu locatia magazinului posibilitati de plata etc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Hopa. mersi ioneld si redbandit . Cum am zis inca e in constructie . Pana ce va si remediata problema, am sa las aici cateva datele de contact : Telefon: 0746739756 ,mail: shop@piese-mz.net .Iar locatia magazinului , e magazin virtual si se vinde prin intermediul siteului.Bineneteles se poate ridica si personal produsul din Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenon Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Vrea cineva o roata de Carpati 50lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Buna ziua ioneld, Formular-ul de contact merge (acuma). Plata : - piesele sunt in stoc : plata se face cu ramburs la livrare sau platit prin OP sau prin card, sau cash cand se ridice piesele pe loc ; - piesele nu sunt in stoc : se cere o avans de 50% din suma total pentru comanda Numai Bine, Cris De exemplu ....eu nu pot accesa datele de contact ca sa pot afla un nr de tel o adresa cu locatia magazinului posibilitati de plata etc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Buna ziua ioneld, Formular-ul de contact merge (acuma). Plata : - piesele sunt in stoc : plata se face cu ramburs la livrare sau platit prin OP sau prin card, sau cash cand se ridice piesele pe loc ; - piesele nu sunt in stoc : se cere o avans de 50% din suma total pentru comanda Numai Bine, Cris Multumesc ..... eu am cerut aceste informatii nu pentru mine si in numele tuturor celor care vor avea nevoie in viitor de ceva inclusiv eu .Sa fie intr-un ceas bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Dau în urmărire generală o... fotografie Era IJ, din cîte îmi aduc (bine) aminte Era "choperizat", avea Âşaua bej, fotografiat perpendicular pe laterala stîngă. Descoperitorul are un vin de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 (editat) Dau în urmărire generală o... fotografie Era IJ, din cîte îmi aduc (bine) aminte Era "choperizat", avea Âşaua bej, fotografiat perpendicular pe laterala stîngă. Descoperitorul are un vin de la mine. Esti in pana de idei ? Ia la tata cateva (piesa de rezistenta e in prima poza) : Editat Februarie 9, 2012 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 Esti in pana de idei ? Ia la tata cateva (piesa de rezistenta e in prima poza) : in prima poza e motorul lui stress_lp(parca asa avea userul)din galati. unele din cele postate arata bine,imi placea atmosfera de pe la intrunirile moto unde in fiecare an puteai sa admiri imaginatia sau priceperea unora in a modfifica motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
73deauville Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 De vanzare! tel: 0728187581 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
etarulescu Postat Februarie 9, 2012 Share Postat Februarie 9, 2012 De vanzare! tel: 0728187581 $? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenon Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Un cadru cu barca , de vanzare 250 lei , strang bani de mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fureteur Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Salut Lenon, Care barca se vinde, ala care "zbore" sub acoperis sau ala din poza in exterior ? Cristof Un cadru cu barca , de vanzare 250 lei , strang bani de mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenon Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Cea albastra nu mai este(doar portbagajul) dar cea neagra e buna si scaunul e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkwolf Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Cea albastra nu mai este(doar portbagajul) dar cea neagra e buna si scaunul e ok atasul ce se vede in spate de ce moto ii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenon Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Atasul din spate e Stoye l-am dat (1700lei) A fost musai sa-mi recuperez bani cheltuiti pe agregate , nu mai razbeam cu Doamna . Imi pare rau ca renunt la ele , am sa tin doar un ij . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rua Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 Salut,ceva piese de vanzare: mz rt,roti [fata,spate]taburi,saboti,axuri,gume,fata buna,spate coapta,carcasa cu pinion . 120... aripi fata-spate .80... saua fata cu supotu [t] ,cauciucul cam copt nu-i rupt.35 ... bulanieri ,1 fata dreapta [pedala frana],2 de spate. 35... rezervor ,fara buson si robinet ,are emblemele [din pacate una rupta],si aparatorile de cauciuc pe lateral , pe interior an stare bunicica .75... furca fata,telescoape,juguri ,ghidon [acceleratie,comenzi],aparatoare[masca far.apratori telescoape]. 75... Alte piese: cutie masca de gaze [romaneasca].45... carburator etz 125-150 [nu stiu exact].45... rezervor ij [modelul lacrima] are buson.45... saboti ij, [jupiter 5],an stare foarte buna[noi probabil].25... roata spitata 21 [cercul cromat],nu stiu de pe ce motoscartareta provine,[lipseste o spita],are si discul. 50.... Motor tula,t200m,lipseste cama de la aprindere,an stare buna.160... preturi negociabile,relati la tel.0746545692 sau pe pm...poze la cerere o parte din piese sunt poze la pagina 369 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Februarie 10, 2012 Share Postat Februarie 10, 2012 sal Ti-am lasat un mesaj in legatura cu piesele de MZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 Cumpăr acte de DNEPR MT 10 sau 11 preferabil culoarea "albastru" AÂştept mesaje pe privat cine poate să îmi poansoneze un motor Âşi cadru "virgine" (Âştiu că nu s-au prea văzut, dar vă asigur că există, Âşi asta, de originale ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 (editat) piese diverse -far IJ 80 ron -aripa IJ 50 -far nipru in stare foarte buna inclusiv bec halogen 80 -set motor IJ 56 stare foarte buna 150 -rezervor-sa pasager-portbagaj IJ 49 300 ron -Sa Ural 100 ron -chiulasa CZ 175 in stare f buna 40 -suport roata rezerva atas 60 -aparatoare carburator CZ 175 40 -aparatoare carburator MZ 40 -pedala frana SIMSON AWO T 50 -aparatoare jug SIMSON AWO T 60 - furca no name 200 -motor SIMSON SPORT fara cilindru 400 ron ambielaj in stare buna fara joc -Cadru,far cu vitezometru,cutie scule,dinam complet original,roata si spate cu anvelope 3.25-19,esapamanent complet 400 ron -motoreta Carpati primul tip 1959 250 ron unele piese nu apar in poze dar pot sa va trimit pe email. informatii se dau prin mail sau PM Editat Februarie 11, 2012 de CUXI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morriss Postat Februarie 11, 2012 Share Postat Februarie 11, 2012 piese diverse -far IJ 80 ron -aripa IJ 50 -far nipru in stare foarte buna inclusiv bec halogen 80 -set motor IJ 56 stare foarte buna 150 -rezervor-sa pasager-portbagaj IJ 49 300 ron -Sa Ural 100 ron -chiulasa CZ 175 in stare f buna 40 -suport roata rezerva atas 60 -aparatoare carburator CZ 175 40 -aparatoare carburator MZ 40 -pedala frana SIMSON AWO T 50 -aparatoare jug SIMSON AWO T 60 - furca no name 200 -motor SIMSON SPORT fara cilindru 400 ron ambielaj in stare buna fara joc -Cadru,far cu vitezometru,cutie scule,dinam complet original,roata si spate cu anvelope 3.25-19,esapamanent complet 400 ron -motoreta Carpati primul tip 1959 250 ron unele piese nu apar in poze dar pot sa va trimit pe email. informatii se dau prin mail sau PM Am incercat sa-ti trimit PM, dar nu merge...Fa-mi un pret te rog prentru saua spate de Ij, 2 scarite de pasager si eventual ceva cauciucuri de 3,25x19 daca nu sunt crapate, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 piese diverse -far IJ 80 ron -aripa IJ 50 -far nipru in stare foarte buna inclusiv bec halogen 80 -set motor IJ 56 stare foarte buna 150 -rezervor-sa pasager-portbagaj IJ 49 300 ron -Sa Ural 100 ron -chiulasa CZ 175 in stare f buna 40 -suport roata rezerva atas 60 -aparatoare carburator CZ 175 40 -aparatoare carburator MZ 40 -pedala frana SIMSON AWO T 50 -aparatoare jug SIMSON AWO T 60 - furca no name 200 -motor SIMSON SPORT fara cilindru 400 ron ambielaj in stare buna fara joc -Cadru,far cu vitezometru,cutie scule,dinam complet original,roata si spate cu anvelope 3.25-19,esapamanent complet 400 ron -motoreta Carpati primul tip 1959 250 ron unele piese nu apar in poze dar pot sa va trimit pe email. informatii se dau prin mail sau PM sa pasager IJ 49 -Vanduta Piese MZ RT 125:cadru,dinam complet,roata fata cu saboti frana si ax,roata spate completa cu telescoape,esapament,cutie baterie,carcasa far cu vitezometru 400 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 -suport roata rezerva atas 60 salut.ti-am trimis si sms.ti-am facut o oferta pt.suportul rotii de rezerva.daca te intereseaza,da un bip si te sun eu.tel:0762 679 952 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vasile67 Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Vand urmatoarele piese de IJ : platini noi de ij jupiter 4 - 25 ron alternator cu placa intermediara - 50 ron canistra de 10 l - 40 ron bolt pt motor intr-un piston cu bucsa - 20 ron aripa fata ij - 40 ron ambielaj de ij motor intr-un piston - 30 ron cadru ij jupiter 4 pt motor intr-un piston - 30 ron rezervor jupiter 4 - 30 ron 3 roti de ij : 2 sunt pe 18 si una pe 19 - 30 ron bucata carburator ij - 30 de ron carena - 80 ron Le vand de acasa . Nr de telefon 0762603296 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate