D2ER Postat Februarie 9, 2017 Share Postat Februarie 9, 2017 Vreau sa fac scoala moto si sa-mi cumpar o motocicleta. Mi-ati putea recomanda o scoala moto mai buna, cu instructori mai buni in satu-mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Februarie 10, 2017 Share Postat Februarie 10, 2017 Mai buni decat cine/ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CRF1000 Postat Februarie 10, 2017 Share Postat Februarie 10, 2017 Frate-mio a facut la Mocanu,anul trecut.totul ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D2ER Postat Februarie 10, 2017 Autor Share Postat Februarie 10, 2017 Mai buni decat cine/ce? Care este cel mai bun instructor. Si care sa fie de treaba Frate-mio a facut la Mocanu,anul trecut.totul ok Ms de sfat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Andra Postat Februarie 10, 2017 Share Postat Februarie 10, 2017 Care este cel mai bun instructor. Si care sa fie de treaba Nu uita ca cel mai important instructor esti tu insuti. Pune-te pe documentat de acum(cum se conduce motocicleta, sfaturi etc, e plin de informatie mura-n gura), devine mai usoara scoala si mai bun instructorul propriu-zis pe urma. Doar cei 2 centi ai mei, succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate