macs Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 Transalpina la sfarsit de noiembrie pe temperatura de la 5 grade la -5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zune Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 Frumos tare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrider Postat Februarie 13, 2017 Share Postat Februarie 13, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 mai Macs, ase ni de curiozitate, pana la urma cu Busa cati km ai facut anul trecut? ...ca peste tot cu bembeul te vad.... ....sau l-ai facut pe Pestritu purtatorul de cuvant cu ex-busa Panterei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Februarie 14, 2017 Share Postat Februarie 14, 2017 Bestiala ultima poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Februarie 15, 2017 Autor Share Postat Februarie 15, 2017 Din pacate anul trecut busa a fost "blocata" 5 luni de carpaciul supranumi czcustom iar apoi a fost la vopsit la timisoara iar apoi a trebuit sa ii fac rar ca i-am schimbat culoarea si n-aveam tobe si d'abi prin octombrie am terminat cu ea , dar cu bmw am facut aproape 25k km pe asfalt, cateva sute in offroad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate