Cristi T Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Sal'tare am si yo hard-enduro ...dar e Minsk Mai multe despre modificarile facute puteti citi la rubrica COLTUL COMUNISTELOR(minsk "hard-enduro")Vreau totusi parerea voasra despre acest proiect care mi-a mancat nervii si banii,cum a iesit totusi?Voi cei care postati aici sunteti cei mai in masura sa ma criticati/laudati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Sal'tare am si yo hard-enduro ...dar e Minsk Mai multe despre modificarile facute puteti citi la rubrica COLTUL COMUNISTELOR(minsk "hard-enduro")Vreau totusi parerea voasra despre acest proiect care mi-a mancat nervii si banii,cum a iesit totusi?Voi cei care postati aici sunteti cei mai in masura sa ma criticati/laudati Per ansamblu este reusita, dar mai trebuie finisata. Saua e grosolana. Plasticurile verzi puse peste cutiile de Minsk arata oribil. Fa ceva acolo in spate. Ori renunti la plasticuri (dar ar fi pacat) ori inlocuiesti capacele de cutii de Minsk cu ceva mai mic. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanmatryce Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 (editat) tare proiectuu ii ff tare si eu lucrez la asa ceva felicitari pt jucarik eu mai am de lucru la al meu ...... in rest arata super jucarik Editat Ianuarie 6, 2007 de stefanmatryce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2007 Per ansamblu este reusita, dar mai trebuie finisata. Saua e grosolana. Plasticurile verzi puse peste cutiile de Minsk arata oribil. Fa ceva acolo in spate. Ori renunti la plasticuri (dar ar fi pacat) ori inlocuiesti capacele de cutii de Minsk cu ceva mai mic. Bafta! Acum arata putin altfel,in sensul ca am vopsit toate plasticurile negru mat.Cutiile alea de tabla nu prea stiu ce sa fac cu ele pi ca in una e filtrul de aer iar in cealalta aprinderea electronica Multumesc pt parere si sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 felicitari man !! am si yo un minsk si ma gandeam sa-i fac acelasi lucru !! imi place mult cum a iesit jucaria ta daka o sa am $$$$ si timp o sa incerc si eu sa-l modific !! endureala placuta !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Sal'tare am si yo hard-enduro ...dar e Minsk Mai multe despre modificarile facute puteti citi la rubrica COLTUL COMUNISTELOR(minsk "hard-enduro")Vreau totusi parerea voasra despre acest proiect care mi-a mancat nervii si banii,cum a iesit totusi?Voi cei care postati aici sunteti cei mai in masura sa ma criticati/laudati nu vreau sa stric nimic dar daca bagi plasticele kawasaki nu inseamna ca minskul devine un bike pt hard enduro...apropo falicitari...optic arata bine bikeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 cadrul de la ce e ca de minsk nu e sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinagape Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Mie ami place cu exceptia evacuarii.Bravo man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Ianuarie 8, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2007 Sal'tare am si yo hard-enduro ...dar e Minsk Mai multe despre modificarile facute puteti citi la rubrica COLTUL COMUNISTELOR(minsk "hard-enduro")Vreau totusi parerea voasra despre acest proiect care mi-a mancat nervii si banii,cum a iesit totusi?Voi cei care postati aici sunteti cei mai in masura sa ma criticati/laudati Daca nu reusesc sa vand bolidu' la anu' ma inscriu si eu la Dakar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate