Moto220 Postat Februarie 17, 2017 Share Postat Februarie 17, 2017 Salut,vreau sa imi cumpar si eu un enduro de 125cc max (pt ca dau de A1) Vreau sa fie in 2t pentru ca voi merge mai mult off road de cat pe strada Buget maxim 1200 euro...fara echipament ca il am deja Yamaha dt125 cum ar fi? multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 pe franta gasesti dr350 si ramai si cu bani. Apoi cu dr350 faci ce faci si cu dt-ul dar invers nu cred. intra pe leboncoin.fr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto220 Postat Februarie 20, 2017 Autor Share Postat Februarie 20, 2017 Vreau de 125cc maxim...pentru cat A1...Multumesc oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Am vazut si multe dt-uri ieftine in stare buna (din poze) pe Franta, la pret mult mai decent decat cele din DE. Ma batea si pe mine gandul sa iau un dt la un moment dat. Ca si alterantiva mi-a facut cu ochiul si dr125 dar am renuntat si la asta. Acu incerc sa ma organizez sa imi aduc un dr350. Care e traba cu A1? Nu poti sa dai direct de A? Nu stiu cum e legislatia acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto220 Postat Februarie 27, 2017 Autor Share Postat Februarie 27, 2017 (editat) Fac 16 ani in vara,in luna MAI vreau sa ma apuc de scoala moto ...si examenu' o sa il dau dupa ce fac 16 ani in august>>> Editat Februarie 27, 2017 de Moto220 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dante-ACM Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Salut, nu mai deschid un alt topic pentru ceva asemanator. Un 125cm e suficient pentru initiere in cross pentru 185cm/100kg sau e subdimensionat ca si marime? Credeti ca ar fi o idee buna unul pe la maxim 1000 euro , nu-mi trebuie nici inmatriculabil neaparat. Il scot in padure direct prin spatele curtii. Permis am cat A oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Martie 23, 2017 Share Postat Martie 23, 2017 Pentru 100Kg un 125cmc in 2T e subdimensionat. Un 250 ar fi perfect. Citeste topicurile despre diferentele dintre cross si enduro, ca sa nu te alegi cu vreo gioarsa de cross care sa-ti manance zilele. Pentru padure ia numai enduro dedicat. Si mai ales citeste legislatia......cum adica nu-ti trebuie inmatriculabil, ca tu oricum ai permis cat A????? Te scapa permisul de dosarul pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat in cazul in care calci pe asfalt si esti prins? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moto220 Postat Martie 25, 2017 Autor Share Postat Martie 25, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dante-ACM Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Nu m-am referit nicio secunda ca m-ar salva permisul . Tocmai ce scrisesem ca o scot prin spatele curtii adica nu intra pe drumuri publice. Faptul ca am permis evident ca nu are legatura cu situatia agregatului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate