ssk Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 salut, fostul "propretar" al motoretei, un 600 rr a vopsit etrierii frana. erau in versiunea aurie. i-a vopsit cu vopsea neagra ( nu stiu daca spray sau a fost data la pistol) care este cea mai simpla metoda, de a aduce etrierii la starea initiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Răzvan Drăgoi Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 desfacuti complet si pregatiti ca pentru sablare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 (editat) Sau cumperi alti etrieri, preferabil unii monobloc, 1000RR/2008+. E o diferenta mare la frinare. Editat Februarie 28, 2017 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Eu am curatat o tabla din aluminiu vopsita cu vopsea la tub cu alcool izopropilic. S-a dus foarte repede. Sters cu carpa inmuiata in alcool. Cu diluant se mai poate curata. Orice ai incerca, ai grija sa nu dai peste garnituri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Februarie 28, 2017 Autor Share Postat Februarie 28, 2017 buna idee. Am un diuant pentru marcaje rutiere. o sa incerc cu ala sa vedem ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate