Sari la conținut

Răzvan Drăgoi

Membru
  • Număr conținut

    121
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Răzvan Drăgoi

  1. Răzvan Drăgoi

    Accident Popesti

    Condoleante familiei. Intr-adevar un weekend trist... din ce se vedea in filmarea de pe digi...a existat impact cu masina(mai exact cu roata fata-dreapta)...posibil sa fi dat cu pieptul in acel maner-suport de pe rezervor.
  2. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/adolescenta-ranita-grav-intr-un-accident-de-motocicleta-in-dambovita-am-permis-de-o-saptamana.html
  3. pare motor boxer? sau vad eu dublu )
  4. da. Cer scuze. NU cunosc detalii, este in Bucuresti, zona Mosilor.
  5. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206205691821304&set=gm.1343574145698905&type=3&theater preluat de pe facebook, Info Trafic.
  6. desfacuti complet si pregatiti ca pentru sablare.
  7. transport, cred ca gasesti la un 200-300 euro pe dubite de transport pana in Italia. Din Spania, cam la acelasi pret vei gasi transport. (estimativ).
  8. nu bag mana in foc...insa s-ar parea sa aiba rol de relaj al intinzatorului lantului de distributie.
  9. la antigel..nu neaparat 1:1 ..vezi ca pe sticla de antigel ai niste rapoarte pentru diferite intervale de temperatura.
  10. exact asta vreau..sa inocuiesc partea cromata ca la mine sunt matuite
  11. preluat de pe facebook: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1227758613933582&set=gm.1216258241763830&type=3&theater "Acc moto in Voluntari, int Pompiliu Stefu X bd. Constitutiei. Ora 12:00 Motociclist decedat."
  12. Gresiti total cu toti...e de vina ala cu bmw-ul.
  13. sunt exact la fel ca tine, doar ca putin mai avansat, am chitara sistiu vreo 3 acorduri. Mie mi se pare ca este mai usor de folosit chitara electrica pentru invatat acordurile si "jocul degetelor" pentru ca distanta intre fret si corzi este mai mica iar corzile mai moi(daca ma insel, rog sa fiu corectat ) . eu mi-am cumparat o copie dupa stratocaster, un stag s300, si un amflip de 20v poti foarte usor exersa(nu cred ca este cazul de pedale acum) ps: iti vind eu un reghin sh, ieftin , marimea 3/4
  14. parca sa zic ca era un bmw de vanzare zilele trecute pe aici, unul negru(cu atas) care zicea ca este de prin anii 40' ...dar nu gasesc anuntul.
  15. nu cunosc nici una...dar eu unul as evita-o pe cea din onesti...(descrierea din anunt spune tot), plus ca a fost revopsita si se vede pe maneta ambreiaj ca a fost trantita(se vede o urma de frecare...sau asa mi se pare mie dupa 2 cafele)
  16. mie de exemplu, la un bandit de 400, imi arunca ulei pe la intinzatorul de distributie(pe langa capac). si se prelinge pana imi ajunge pe levierul de schimbat viteze
  17. daca este lovita masina pe lateral nu are cum sa te bage la lovitura din spate. Intr-adevar, depinde foarte mult de ce PCR(pile, cunostinte si relatii) are cucoana...dar daca dai de un politist foarte ok, o sa o bage pe ea la nesemnalizarea si neasigurarea schimbarii de mers. Asa am patit si eu in urma cu vreo 2 luni, un pusti s-a bagat in fata mea si a pus frana brusc, doar ca ala si-a asumat vina, eu nu am avut nimic si am rezolvat pe loc micile daune ale mobrei(cu bani transferat imediat)
  18. stanga la toporasi si apoi dreapta pe soimus si dai iar in gazarului.
  19. am inteles acum, mersi same shit for me last year...tot la fel unu din dreapta mea se tot baga in fata, si m-a atins si ma daramat.
  20. sanatate si recuperare rapida. la fel ca si colegul de mai sus, intreb si eu, pt ca nu inteleg dinamica accidentului, dupa cum arata din poze si ca te-a lovit in partea dreapta a motorului. cunosc foarte bine intersectia(locuiesc in zona si acolo am avut si eu primul incident). tu de pe ce strada veneai? unde ai facut stanga? LE: daca octogenarul venea de pe giurgiului si facea el stanga pe gazarului, la cum arata in poza, tu ai fost lovit in partea stanga a motorului si trantit pe dreapta. LE 2: daca tu veneai de pe giurgiului si faceai stanga pe gazarului si el venea pe giurgiului sens spre piata progresului, atunci da, te poate lovi in partea dreapta, dar nu ar mai fi masina in pozitia aia ) LE 3: scuze de insistenta...nu am baut inca renumita " cafea de dimineata"
  21. Salutare. Este cineva care lucreaza sau are drum prin zona baneasa/ikea si are o furgoneta/van si ma poate ajuta sa aduc si eu o canapea facuta bucati(de la ikea) pana in berceni?. Dimensiunile ar fi de 130 cm lungime cu 84 latime cu 35 inaltime cea mai mare. Sunt 4 cutii, in total 82 kg. Binenteles contra cost. Multumesc.
  22. https://www.facebook.com/groups/InfoTraficBucuresti/permalink/1112944212095234/
×
×
  • Creează nouă...