JAGI Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Dupa 3 aprilie, apar caucicucurile second de la prima etapa de la Serres. Macar o anv fata sa-ti iei.50-70euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Martie 4, 2017 Autor Share Postat Martie 4, 2017 da, trebuie. ce parere ai de anvelopemoto.eu? 2ct sunt 840 lei si in Ploiesti la magazin sunt 1100. Dupa 3 aprilie, apar caucicucurile second de la prima etapa de la Serres. Macar o anv fata sa-ti iei.50-70euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 2CT , adica de 2 ori mai scump. Pui o frina violenta si esti pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 (editat) Jagi,nu se pune nimeni pe jos cu PP-urile la o frana violenta decat daca e bivol.daca-s noi,sunt ok.@initiator:intrebare asa putin in gluma.eu am un R1 2003 cu 60k in bord,il detin de cand avea 30k.mecanic impecabil,vizual absolut ok(doar daca dai jos carenele se observa lipituri si urme de "vechime").daca l-as pune la vanzare(nu se va intampla asta ci doar de amorul discutiei) cat as putea cere? bafta la motoret si grija de el,nu e deloc stricacios daca-l ingrijesti ca la carte. Editat Martie 4, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate