Gabi M Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Salutare, Care vreți să veniți mâine la o plimbare până la Ruse sunteți așteptați la ora 11 la Petrom sos Giurgiului.Mers lejer ca de început de sezon. Până acum suntem câteva maxi-taxi și ceva moto. See you there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentin Balazsfi Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 poate chiar o sa creada lumea ca se merge cu maxi taxi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ste.fane Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Plimbare placuta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Unde gasesc o bacterie de Intruder M800 2009 la ora asta ca vin si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Animads Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Ce baterie iti trebuie exact? Toate datele inclusiv masuri. Am una mai veche, dar buna, de la motocicleta mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Earthbellybutton22 Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 (editat) Salutare tuturor la prima mea postare! La care Petrom ar fi punctul de întâlnire? Cel de la intersecția cu strada Toporași sau mai este alt PETROM către Gara Progresul? Inca ceva: o oră aproximativa pentru întoarcere? Nu de alta, dar mă cam ispitește și Piața Victoriei. Editat Martie 4, 2017 de Earthbellybutton22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Ajung acum acasa si demontez sa vad ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentin Balazsfi Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 EARTHBELLYBUTTON22,PE LA 11 AM FI LA PETEOM PE SOS GIURGIULUI(AIA DE DUPA CAPATUL TRANVAIULUI DUPA DEDEMAN)Poate chiar 10:45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 4, 2017 Autor Share Postat Martie 4, 2017 @ Earth bellybutton 22...pe la 4 eu zic că o să fim acasă. Și da...la Petrom-ul menționat de Vali. PM cu numărul tău dacă vrei să îți dau un location. » Post actualizat in 04 Mar 2017 18:30 @KZet...ai rezolvat cu bateria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 Greu de scos am pus o la incarcat. Daca maine este ok voi fi acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 4, 2017 Autor Share Postat Martie 4, 2017 Ok...spor la încărcat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentin Balazsfi Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 EARTHBELLYBUTTON22,PE LA 11 AM FI LA PETEOM PE SOS GIURGIULUI(AIA DE DUPA CAPATUL TRANVAIULUI DUPA DEDEMAN)Poate chiar 10:45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Earthbellybutton22 Postat Martie 4, 2017 Share Postat Martie 4, 2017 (editat) @ Earth bellybutton 22...pe la 4 eu zic că o să fim acasă. Și da...la Petrom-ul menționat de Vali. PM cu numărul tău dacă vrei să îți dau un location. » Post actualizat in 04 Mar 2017 18:30 @KZet...ai rezolvat cu bateria? EARTHBELLYBUTTON22,PE LA 11 AM FI LA PETEOM PE SOS GIURGIULUI(AIA DE DUPA CAPATUL TRANVAIULUI DUPA DEDEMAN)Poate chiar 10:45 Va multumesc amândurora insa vad ca se pleaca si catre Namaiesti si dat fiind ca eu sunt posesor de enduro touring, parca as merge intr-acolo. Nu va bazati pe mine (ar fi culmea! :-D) insa poate apar si eu. Oricum va doresc o plimbăre minunata! Editat Martie 4, 2017 de Earthbellybutton22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KZet Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 Nu a vrut ... Help » Post actualizat in 05 Mar 2017 07:23 Plan B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexb Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 (editat) Noi am ramas in urma si ne am oprit la Ruse. As fi mers si eu la Veliko, dar prietenii care m au invitat au vrut la Happy Bar. Ce a patit dl cu Aprilia 250RS? Ca se intorcea cand intram in vama. Editat Martie 5, 2017 de alexb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 5, 2017 Autor Share Postat Martie 5, 2017 Aprilia avea buletin provizoriu Poate mai băgăm o tură și săptămâna viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexb Postat Martie 5, 2017 Share Postat Martie 5, 2017 Daca e cald ca astazi ... ma bag! » Post actualizat in 05 Mar 2017 19:35 Pozeeeeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate