Sari la conținut

Animads

Membra
  • Număr conținut

    220
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Hornet '06
  • Numar Moto
    B-oricat-MAD

Vizitatori Recenți Profil

990 citiri profil

Animads's Achievements

  1. Nu, nu! Cu toate ca nu este imposibil, dar obositor
  2. Și eu aș vrea să fac TA în weekendul ăsta. Dacă ajung prima acolo, vă fac un update. Aș prefera să fie și alte informații înainte ca eu să trec pe acolo, dar asta este.
  3. Buna ziua,

    Ma tenteaza pe mine antifurtul.

    Date contact : Pintilie Aurelian, 0722661919 , Bucuresti. Azi sunt de garda la Sp Malaxa din Soseaua Vergului 12, pana luni dimineata, daca ai drum prin zona asi fi bucuros s-o rezolvam, multumesc. Stima

  4. Poate merge să își ia de mâncare sau ceva, așa o avea el pauza. Nu îți închipui cât de nasol turează tobele alea goale sau ce m***** lor sunt. Merge ce merge și mai bagă mâna în gaz ca să pocnească toba. Cred ca are un tic la încheietura mâinii drepte.
  5. Pe mine nu mă deranjează neapărat zgomotul de motoare, cu toate că stau pe o stradă circulată noaptea de racerii ăștia de oraș. Ce mă deranjează rău de tot este nesimțirea. Una este să ai motorul zgomotos că așa e, sau că așa ai cumpărat tu toba aia bășită, alta este sa turezi a prost, noaptea, în oraș. Deci nu se poate cu ăștia, le-aș face tobele guler dacă aș putea. Este unu cu un Ducati Monster pe strada General Berthelot din capitală care turează ca un dobitoc în fiecare zi în jurul orei 13-14. Nu l-am prins niciodată să vorbesc cu el, să văd care e logica să-mi bubuie geamurile pe strada asta îngustă. E clar rea voință și nesimțire. Cu asta am o problemă gravă.
  6. Data viitoare sa-si bage stocul in alte parti. Era sa fac accident cu masina la 30 la ora, sa omor un om (un om (cuvant urat), de altfel, care a sarit in strada). In fine, sper sa fie bine motociclistul. In prostia aia de rond, toti taie benzile cum vor, inclusiv motociclstii... Nu mai stii de care sa te feresti si cum sa semnalizezi, iar dracu sa te puna sa incerci sa mergi legal, ca te claxoneaza si te calca.
  7. Din curiozitate, stie cineva ce e mazga asta neagra? A fost un reportaj la televizor dar l-am ratat si acum nu il gasesc pe youtube sau prin arhive. Nenorocita aia de apa din Dambovita? Iar?
  8. Cumpar combinezon moto din piele, 1 sau 2 piese, pentru mine. Am 1,63 si 56 kg. Nu ma intereseaza starea in care este costumul, doar sa fie sub 1000 lei. O sa il folosesc la circuit si ma intereseaza sa aiba protectii full. Contact prin mesaj privat aici, raspund rapid.
  9. Filmuletul ala cu mitul tobelor zgomotoase mi-a facut ziua mai urata... Ingrozitor. Nu toti motociclistii sunt facuti pentru vlog,
  10. Joi arunc cauciucul la gunoi daca nu mai foloseste nimanui. Stiu ca faceau niste oameni, mese din cuciucuri vechi sau ghivece de flori. Nu se doreste?
  11. Nu-mi place de STM-ul asta, dar la faza asta are dreptate. Ce voiati sa faca? Sa se duca pe strada Pancota si sa ce? Nu are ceva mai bun de facut? Cu prostii nu te pui...
  12. Ce ziceti? Eu as vrea sa accepte, este o propunere fair.
  13. Donez o pereche de oglinzi chinezesti Koso. Sticla este in stare perfecta, plasticul de pe spate putin zgariat. Sunt bune pentru nakeduri, au fost montate pe Honda Hornet (cu ceva adaptoare pe care nu le am). Le dau personal in Bucuresti (zona centrala), nu ma complic prin curier si nici nu merita (cer prea multi bani). » Post actualizat in 01 Jul 2018 13:21 Oglinzile s-au dat » Post actualizat in 04 Jul 2018 20:13 Donez cauciuc față 120/70 ZR17 58w Metzeler Sportec M5 Interact DOT 1011 Nu vă recomand să îl montați pe o motocicletă funcțională. Cauciucul a fost păstrat în condiții bune însă nu garantez că este safe de mers cu el pe drumul public. Poate vă ajută la altceva. Predare personală în zona centrală București. Nu trimit prin curier.
  14. Sunt de acord cu LimpTa. Sunt câțiva motovloggeri care se implică în educarea șoferilor/pietonilor. Le explică frumos de ce nu este bine să folosească telefonul, să schimbe banda fără semnal etc. Evident că au puține view-uri acei motovloggeri. Sunt de acord cu atragerea atenției șoferilor când greșesc, dar pe un ton calm. Dacă începe să urle înseamnă ca oricum nu avem cu cine discuta de la început și nu are rost să urlăm și noi. Am văzut atitudine calmă la unii, însă majoritatea sunt puși pe scandal...
  15. Nu aș zice că "nu este bine" să o turezi, ci mai degrabă că nu este etic într-o societate. Când turăm a prost printre mașini nu suntem cu nimic mai speciali ca ăia care depășesc toata coloana pe linia de tramvai și apoi înfig botul mașinii în coloană, forțând intrarea. Ce fac ei este ilegal de cele mai multe ori, ce facem noi nu este interzis. Totuși, nu ne putem considera mai cu moț decât restul participanților la trafic. Pe sistemul fă-mi loc, că eu sunt mai șmecher și mă grăbesc mai tare ca tine. Nu-i ok, atâta tot. Desigur, fiecare este liber să facă ce vrea.
×
×
  • Creează nouă...