Sari la conținut

alexb

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.abracing.ro
  • Yahoo
    abrally@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    GSXR 750 K7
  • Numar Moto
    B 68 MXL
  • Club
    AB

alexb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca e cald ca astazi ... ma bag! » Post actualizat in 05 Mar 2017 19:35 Pozeeeeeee!
  2. Noi am ramas in urma si ne am oprit la Ruse. As fi mers si eu la Veliko, dar prietenii care m au invitat au vrut la Happy Bar. Ce a patit dl cu Aprilia 250RS? Ca se intorcea cand intram in vama.
  3. alexb

    Unirii capat tramvai 32

    Man! Eu nu am nimic personal cu el, dar ca tata si apoi ca motociclist m-a indignat faza. Si pe mine m-a luat radarul la 18 ani cu 152 la ora pe Kiseleff si tarziu am realizat ca nu e ok. Pana nu am dat cu capul in gard, nu m-am potolit. Norocul meu ca am fost 10 ani automobilist si apoi motociclist. poate varsta si experienta ma face sa nu mai fac greseli majore acum, dar prietenul tau a gafat cu faza asta, duminica seara intr-o zona aglomerata. Sa fie bucuros ca a iesit asa si nu mai rau. Si e mai bine ca s-a intamplat asa acum, o sa fie muuult mai atent pe viitor! Noapte buna! Alex
  4. alexb

    Unirii capat tramvai 32

    copilul nu a fost lovit, barbatul l-a ridicat si l-a orientat in directia opusa. pe el l-a maturat si pe doamne. Florin, Rossi de azi ti-e prieten?
  5. alexb

    Unirii capat tramvai 32

    daca nu i-a lovit, de ce erau toti gramada unul peste altul inainte ca sa lase copilul jos si sa-l imbranceasca? eu nu il condamn pentru ce zice, fiecare dintre noi ne dorim o cale de iesire dintr-o situatie anume, dar trebuie sa inteleaga ca a avut mare noroc ca nu a scapat barbatul copilul. ca se termina nasol.
  6. alexb

    Unirii capat tramvai 32

    ............ erau N martori si politia la 15m
  7. alexb

    Unirii capat tramvai 32

    Man! Nu am nimic cu tine, dar gandeste-te: mergi cu o sticla de J&B in sacosa si te loveste unul pe trecerea de pietoni. Poate tu nu ai baut nimic, dar esti pe jos cu bautura pe tine. Al draq betiv, s-a aruncat in fata motociclistului! (din gandirea romanului) Felicitari ca ma combati ca martor si nu din auzite!
  8. alexb

    Unirii capat tramvai 32

    Asta de unde e? De la motociclisti? Daca era omul baut, il batea pe ala de se satura!!!!!!!!!! Deci faza s-a petrecut la 2,5-3m in dreapta mea, eu fiind cu geamul deschis in dreapta! Motociclistul a venit pe frana si tura motorul aiurea, deci clar s-a speriat! Pacat ca suntem o natie de ciobani si incercam sa ne acundem dupa degete ....
  9. Si eu sunt motociclist, dar am fost foarte indignat astazi de ce am vazut in jur de ora 20.30 la trecerea de pietoni de la Unirii, capatul tramvaiului 32 cu strada care duce spre Mitropolie. Eram cu masina pe banda a doua, franez usor si opresc, in fata mea trecand un grup de pietoni. Acelasi lucru il face si masina din dreapta mea, de pe banda 1. Uitandu-ma admirativ la masina din dr, imi dau seama ca soferul se uita in oglinda din dreapta speriat. Apoi vad cum o Honda CBR de culoare rosu/negru intra in grupul de pe trecerea de pietoni, compus din 2 femei si un barbat cu un copil in brate. Barbatul isi da seama ca o sa fie lovit si se intoarce ridicand copilul. Nu prea mi-am mai dat seama ce s-a intamplat, dar ideea este ca au fost loviti toti 3 de motociclist, plus ca pasagera a cazut si ea peste pietoni. A fost o invalmaseala groaznica acolo. Normal ca barbatul cand a lasat copilul in grija unei doamne, l-a pocnit pe motociclist. Si eu sunt tata si ii dau dreptate. Nu e permis sa treci prin dreapta smechereste cand vezi ca 2 masini opresc la o trecere de pietoni si tu sa-i ignori pe pietoni. Accidentul nu cred ca a fost grav, pentru ca la 30 de minute politia discuta cu motociclistul tot acolo. Toti suntem imbatati de mirajul motocicletei, dar trebuie sa gandim!!! Putea sa fie un accident tragic! Iar pasagera era de o isterie iesita din comun, desi ei calcasera pe bec. Pacat ca se intampla si asa. Ne plangem ca suntem vanati si noi nu suntem in stare sa fim civilizati pe langa trecerile de pietoni. Nu dau nr de moto, dar sper ca cei care-l cunosc pe motociclistul respectiv sa-i explice ca nu e normal sa se intample asa! Incep sa le dau dreptate cunostintelor care spun ca sunt multi motociclisti disperati, care nu stiu sa se controleze in oras cu un speed.
  10. Gelu e acasa. Era fericit ca poate sa stea in fund pe scaun.
  11. Am vorbit acum cu el si e posibil sa vina acasa. Nu poate sa stea in picioare si are suport la gat si umar. Mai are 21 de zile de stat la pat minim. E optimist. Soferul a recunoscut si e posibil sa nu fie culpa comuna. Oricum o sa aiba de tras cu recuperarea. Bine ca a scapat de bisturiu. Va tin la curent! Va saluta si el!
  12. Gelu e la Sp 9 la etajul 9. E bine, il tin sa vada cum se merge fisura de la bazin. A fost mama mea la el azi si era bine. (e medic). Maine ma duc si eu la el.
  13. Este vorba de un prieten de-al meu (Gelu Stoica). Un Opel Astra a plecat de pe dreapta si a vrut sa faca stanga spre depozitul de materiale atunci cand moto mai avea 3-4m pana in el. Moto venea pe centru. A franat si a derapat. Moto spre drepta si motociclistul spre stanga. Moto a lovit masina, iar masina a calcat motociclistul care aluneca pe spate cu picioarele in fata. A fost calcat pe bazin. Noroc de casca. Are umarul si clavicula dislocate si fisura la bazin. E stabil. Am vorbit cu el pe seara la telefon. Faza tare este ca o sa fie culpa comuna, pentru ca la impact el nu a fost pe moto. Am vb cu Marius AVO si a zis ca in 99 din cazuri asa e. Am dus eu cu un prieten moto acasa la el. M-a sunat de pe jos ... M-a socat putin, apoi mi-am revenit si am facut ce am putut. Se lasa de meserie ( asa mi-a zis ). daune: furca stramba, cadru stramb, discuri patrate, ulei curs din motor (cateva sparturi stg+dr)
  14. Merci! L-am gasit .... cred ca se lasa cu dureri de cap ....
  15. Nu chiar nefericit! Da-mi te rog un PM cu tel lui. Nu l-am vazut de prin 2003-2004. Alex Berea de la curse daca e sa-i spui ... ( www.abracing.ro )
×
×
  • Creează nouă...