mitic_azazel Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Salut!Am o nelamurire mare si apelez la voi,evident mai avizați pt un raspuns...lantul de diatributie la cbr f3 poate fi schimbat doar cu motorul dat jos?chiar daca e deschis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Nu trebuie sa fie deschis,la F3,si se schimba normal,fara motor dat jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan.B Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Ma intereseaza si pe mine asta, Intrebarile dupa cum urmeaza: 1. La ce interval trebuie schimbata distributia? 2. Daca se schimba, ce anume se schimba, lant, intinzator etc? 3. Daca nu este specificat un interval de schimb, care sunt simptomele care trebuie schimbata distributia? 4. Se poate face singur sau tre sa o duc in service? 5. Ce se intampla daca merg asa cu ea, ca zornaie lantul ala intr-o veselie. Precizez ca dupa logica mea, e motor in 4 timpi, motor de turatie deci el functioneaza normal la turatia maxima a unei masini. Exemplu am o skoda fabia din 2003 distributie pe lant interval de schimb 90000km, logic ar fii ca la 45000 sa schimbi lantul. Cert este ca mobra are 70000km si face lantul ala ca toti dracii, tara de origine...italia, deci sunt sigur ca era cel putin 120000km. Alt fapt foarte interesant, in manualul de reparatii de cbr f3, nu am vazut sa scrie ceva de schimbat distributia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate