kta_bmxpunk Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Va salut, in viitorul apropiat as vrea sa achizitionez o motocicleta din zona Berlin. Vanzatorul nu este vorbitor de limba engleza. Intrebarea mea este daca exista cineva prin Berlin care ma poate ajuta in procesul de cumparare al motocicletei? Zi faina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Nazarov Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Dupa ce o cumperi te pot ajuta cu transportul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita Catalin Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 vad ca esti din prahova .ia legatura cu stefan de la japan motors poate te ajuta el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi Nazarov Postat Martie 12, 2017 Share Postat Martie 12, 2017 Eu, ca si transportator am lucrat o data cu el......Nu recomand !!Incearca alta varianta !! Stima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Martie 20, 2017 Autor Share Postat Martie 20, 2017 Se poate inchide/sterge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate