RaduDaniel Postat Martie 7, 2017 Share Postat Martie 7, 2017 Are cineva idee unde as putea gasi cilindru pentru tm 300 2t 2008? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 (editat) Ia vezi aici dacă e ce îți trebuie: http://www.motoxparts.co.nz/p/tm-300-enduro-piston-kit-wossner Editat Martie 8, 2017 de Muretto Grundieg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduDaniel Postat Martie 8, 2017 Autor Share Postat Martie 8, 2017 am gasit si in Romania piston..cilindrul e aproape imposibil de gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 Mda..sorry. Am citit acolo că ei recomandă honuirea cilindrului. Poate că merge și la tine dacă nu e foarte uzat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduDaniel Postat Martie 8, 2017 Autor Share Postat Martie 8, 2017 motorul inca functioneaza..mi-a zis mecanicul ca ar fi intrat apa si apa ar fi facut sa *sara* putin smalt de pe cilindru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Salut.De ce nu bucsezi cilidrul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Martie 10, 2017 Share Postat Martie 10, 2017 Cilindrul se renicasileaza, nu trebuie luat altul. Cauta pe net "renicasilare cilindri" Bucsarea la un 2T de competitie il va face sa se supraincalzeasca imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate