danyelsan Postat Martie 8, 2017 Share Postat Martie 8, 2017 Salut, am găsit la vânzare o Yamaha tzr 50 (nu am văzut-o) care ar avea ceva probleme "sare din viteza 1 (nu tot timpul)". Care ar putea fi cauzele și un cost estimativ pt reparație? Mă interesează și cel mai rău scenariu posibil. Ce ar trebui sa verific înainte de cumpărare la motocicleta? (Nu am avut până acum nici scooter) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Nu ai mai avut dar la profil scie ca detii v-strom.bafta atunci » Post actualizat in 09 Mar 2017 01:01 Scrie^^ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyelsan Postat Martie 9, 2017 Autor Share Postat Martie 9, 2017 User îl am de ceva timp, am updatat. Nu, nu dețin, sper sa detin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jaman Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Posibil sa fie pinionul sau cum ii zice cu dinti tociti/rupti.eu asa am avut la dominator.ca si pret nu stiu sa iti zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 (editat) Craboti tociti Furca stramba Pozitie selector uzata Sau..peda,tija actionare stramba gripata..etc si nu face cursa completa de selectie Ca si costuri estimativ fata de alte modele yamaha: drum shift 150/200E furca 50/80E Pinion "tata" sa zic asa 50/100E Pinion "mama 50/100E Garnituri..daca motorul se desface lateral,este nevie de Garnitura cilindru Garnitura chiulasa Garnitura capac ambreiaj Garnitura capac generator...etc 100E> Plus..manopera. Asta este cel mai urat scenariu. Editat Martie 9, 2017 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyelsan Postat Martie 9, 2017 Autor Share Postat Martie 9, 2017 Mulțumesc, este destul de nasol. Este riscanta "investiția", dar parca tot as incerca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Martie 9, 2017 Share Postat Martie 9, 2017 Bănuiesc ca e si la pret de chilipir. "Se merita" sau " nu se merita" asta e alta discutie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyelsan Postat Martie 9, 2017 Autor Share Postat Martie 9, 2017 Da...O să renunț. Mulțumesc pt ajutor tuturor. » Post actualizat in 09 Mar 2017 20:42 Da...O să renunț. Mulțumesc pt ajutor tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate