edward_zone Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Pe unde mai faceti ITP-ul in Ploiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Am făcut eu in parcul industrial la Auto Cover! Sunt foarte ok băieții! Recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Sigur poti face ITP-ul la R.A.R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf Robert Performance Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 (editat) Recomand si eu AutoCover ! Fix 0244434090 Mobil 0743025582 Program: 08:30 - 17:30 80 de lei / motociclete 80 de lei / autoturism 90 de lei / autoutilitara > 3.5 t 90 de lei / remorca 140 de lei / autoutilitara < 3.5 t 250 de lei / semiremorca > 3.5 t Editat Martie 17, 2017 de Wolf Robert Performance Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 La Deatech , pe str Cantacuzino 340 , fara programari , fara aglomeratie , bikers friendly . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Chirita Postat Martie 20, 2017 Share Postat Martie 20, 2017 Eu am facut anul trecut ITP-ul la Chedra Tax, in capat la Rudului - strada Sondelor, prin curtea fostei sectii de politie. aveau program si sambata dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Martie 23, 2019 Autor Share Postat Martie 23, 2019 ITP 2019 Pe unde pentru moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kostas boda Postat Martie 25, 2019 Share Postat Martie 25, 2019 Pentru că am uitat numele stației am dat o căutare pe net....Test Mobile Pro SRL,în Ploiești, strada Pompelor ,în incintă fost UBEMAR . ...urmezi traseul autobuzului 104 spre Teleajen,după ce treci de cimitir si podul peste calea ferată, treci si de poarta 2 Lukoil si se face in dreapta un drum (singurul). Cum ai făcut dreapta traversezi o cale ferată fără bariere, pe dreapta ai depozit fier vechi Pasărea albastră, mai mergi aproximativ 800 metri pe un "drum" plin de gropi si pe stânga o să vezi intrarea in fostul UBEMAR. ...n-ai cum sa ratezi. Te îndrumă de la poartă unde este stația ITP. Personal recomand ,băieți super ok,ai grijă să fii la fel! Poți strecura în introducere că ți-a fost recomandată stația de motociclisti ,face bine!!! Nu suna înainte, ia mobra,actele si du-te!!! Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Martie 26, 2019 Autor Share Postat Martie 26, 2019 Multumesc de pont! Ce nu am spus ca trebuie sa fac sambata sau duminica din cauza programului. Mai am o luna de cautari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate