Admin l.u.v Postat Iulie 14, 2020 Admin Share Postat Iulie 14, 2020 Într-adevăr, pe lângă presiune, monitorizează și temperatura aerului din cauciuc. Nu știu cât este de precisă, dar este interesant să vezi diferențele de temperatură din gume în perioade diferite și pe temperaturi diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 La 14.07.2020 la 17:29, l.u.v a spus: Într-adevăr, pe lângă presiune, monitorizează și temperatura aerului din cauciuc... Esti sigur? Ca eu am citit temperatura ambientala... ceea ce ar avea sens deoarece senzorii sunt plasati fizic in afara rotii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iulie 16, 2020 Admin Share Postat Iulie 16, 2020 Da, am și sunat la importator și l-am întrebat, ca să fiu sigur. Dealtfel este o diferență clară între temperatura ambientului și ce afișează senzorii, pe 33 grade afară îmi arăta cu 7-8 în plus și întotdeauna pneul cu propulsie arată cu 4-5 grade mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Depinde cu cine ai vorbit la “importator”... Senzorii sunt plasati in totalitate in afara rotilor si fara o sonda, ceva, nu vad cum pot masura temperatura din interior. Temperatura mai ridicata a rotii spate nu cumva poate fi explicata prin obturarea partiala a aerului de catre motor si eventual ceva caldura radiata de evacuare, etc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iulie 16, 2020 Share Postat Iulie 16, 2020 Citesti printre randuri, eu incercam sa gasesc o explicatie pentru valorile diferite in cazul in care intradevar senzorii citesc temperatura ambientala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iulie 18, 2020 Share Postat Iulie 18, 2020 O fi insa in pozitia aia nu are cum sa citeasca decent, probabil temperatura e mai “bonus” asa, presiunea fiind pe primul plan. O sa mai sap, personal nu imi plac gadgeturile care se cupleaza la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate